WOOP! IZZIVI | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Pripravljeni na akcijo? V areni WOOP! IZZIVI vas čaka 20 zabavnih izzivov, v katerih bodo na dan prišle vzdržljivost, logika in spretnost. Zberite ekipo in premagajte najboljši čas!

WOOP! IZZIVI

Delovni čas
ponedeljek 10.30 - 21.00
torek 10.30 - 21.00
sreda 10.30 - 21.00
četrtek 10.30 - 21.00
petek 10.30 - 21.00
sobota 10.00 - 21.00
nedelja 10.00 - 20.00
Prazniki 10.00 - 20.00
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Zabava
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Zabava

Zabavno druženje z razburljivimi WOOP! IZZIVI

Z WOOP! IZZIVI vam nikoli ne bo dolgčas. Popolnoma nova atrakcija v Sloveniji prinaša skupinsko zabavo za vse generacije. WOOP! IZZIVI so skupinska igra, v kateri morate z ekipo opraviti vrsto različnih nalog in zbrati čim več točk. Dokažite se in popeljite svojo ekipo do zmage.

V Supernovi Ljubljana Rudnik vas pričaka 20 izzivov v treh različnih kategorijah – vzdržljivost, logika in spretnost. Premagajte lavo, pomerite se v tekaškem poligonu, strateško premagajte knockout ter pokažite moč v izzivih vzdržljivosti. Deaktivirajte bombo, rešite nenavadne računske naloge, pravilno povežite vzorce in razrešite glasbeni izziv s pomočjo logike, v spretnostnih izzivih pa se podajte še v ciljanje nogometnih tarč, interaktivni Twister, živi Tetris ter bazen z žogami. Vaš cilj je z ekipo 2 do 6 igralcev premagati WOOP! IZZIVE v najkrajšem možnem času. Vaši nasprotniki? Ostale ekipe, ki se prav tako potegujejo za naziv najbolj woopastičnega izzivalca.

Vse igre v WOOP! IZZIVIH so primerne za odrasle in otroke od 6 let naprej. Da bo igra še bolj napeta, povabite na izziv v areno družino ali skupino prijateljev, odlična pa je tudi za team building s sodelavci. Za varno igro je obvezna uporaba WOOP! protizdrsnih nogavic.

Nova dimenzija igre v WOOP! VR

Nadenite si VR očala in se podajte na ekskluzivno avanturo v virtualni resničnosti. S prijatelji vstopite v svet Vikingov, v divji zahod ali v vesolje, kjer zgradite najdaljšo vesoljsko kačo. Lahko pa postanete Ghostbusters in se podate na lov za duhovi. Pomerite se s piratskimi kuharji, rešite svet pred zombiji ali zaplešite na vesoljskem plesnem tekmovanju. Izberite svojo igro in naj se zabava prične.

Odkrijte novo dimenzijo igre v Supernovi Ljubljana Rudnik. VR platforma se nahaja pred vhodom v WOOP! IZZIVE.

Več o WOOP! VR si preberite tukaj.

WOOP! je park zabave in srečnih ljudi

WOOP! je mnogo več kot park s trampolini in številnimi zabavnimi atrakcijami. Je prostor, ki nudi varno zabavo za vso družino, zbudi adrenalin in napolni z energijo. Ekipa WOOP! ponuja obiskovalcem nov način druženja, ki je aktiven, zabaven in omogoča osebnostno rast. V WOOP! svetu zabave so trenutno na voljo ogromen trampolin park s 102 trampolinoma, WOOP! Arena z bowlingom, sobami pobega, igro laser tag in VR doživetji, WOOP! karting steza, WOOP! IZZIVI v nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik, Supernova Maribor Tržaška ter prav poseben raj zabave WOOP! Murska Sobota.

WOOP! podpira zdrav in aktiven način življenja in zabave, veliko pozornosti pa posveča tudi aktivnemu razvoju otrok. Ljudem ponuja pozitivno okolje, kjer se lahko sprostijo, igrajo in družijo. Adrenalinska doživetja WOOP! potekajo ob najvišjem nivoju varnosti s kakovostno opremo in usposobljenim kadrom. WOOP! je tudi dom akrobatske skupine Dunking Devils, ki v prostorih trenira in kuje načrte za nove neverjetne podvige.