Clavis | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Clavis – izdelava ključev, montaža, demontaža, sestavljanje cilindričnih vložkov po želenem ključu, ročna izdelava ključev za starejše ključavnice, izdelava ključa po ključavnici, izdelava ključa po zlomljenem ključu ...

Clavis

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Barvno printanje in ključavnice obešanke

V Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik je v poslovalnici Clavis med drugim na voljo tudi črno-belo in barvno printanje na kakovostnih tiskalnikih in fotokopiranje. Če potrebujete kopije ali tiskane večjih količin, to pri Clavisu ni težava, saj boste kopije oziroma printe dobili, kot bi mignil. Ker se ne ukvarjajo samo s ključi, ampak tudi s ključavnicami, lahko pri Clavisu kupite še ključavnico za kolo in motor ali pa ključavnice obešanke, ki so univerzalne za zaklepanje različnih stvari. 

Poleg ključavničarskih storitev, Clavis nudi tudi odpiranje vrat stanovanja ali avtomobila, v primeru da ste se zaklenili iz stanovanja, avtomobila ali pa izgubili zadnji ključ. Nudijo tudi montažo protivlomne zaščite, popravila in sanacije vrat po vlomu ali nasilnem odpiranju. Poleg tega pa vam je Clavis na voljo tudi s svojo 24-urno asistenco in intervencija za nujne primere.

Izdelava ključev, štampiljke in lasersko graviranje

Podjetje Clavis - izdelava ključev Ljubljana stremi k temu, da čim bolj zadovolji potrebe svojih strank, zato že vrsto leto opravlja kakovostne in hitre storitve. Zato je poleg izdelave ključev vseh vrst v ponudbi tudi črno-belo in barvno printanje, ključavnice obešanke, kodiranje ključev, lasersko graviranje, na voljo pa so tudi popravilo čevljev, sublimacijski tisk, brušenje rezil in izdelava štampiljk. 

V podjetju Clavis so specializirani za izdelavo vseh vrst ključev. Na trgu konkurirajo s kakovostno in pestro ponudbo, ter se nenehno trudimo, imeti na razpolago različne vrste ključev - skoraj vse modele, ki se pojavljajo na tržišču. Clavis ni zgolj izdelovalec običajnih ključev, izdelajo vam lahko tudi specialne ključe s prečnim profilom za trezorje in varnostna vrata, ključe s prečnim profilom, avtomobilske ključe ... V izrednem primeru, da določene vrste ključa ni na zalogi, ker je tako redka, jo naročijo takoj in v nekaj dneh vam izdelajo nov ključ.