Clavis | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Izdelava vseh vrst ključev, programiranje in popravilo avtomobilskih daljincev, izdelava kopij daljincev za garažna vrata, vrtne ograje in zapornice, izdelava štampiljk, lasersko graviranje, označevalne table, popravilo čevljev, brušenje rezil in fotokopiranje. Vse, kar potrebujete, Clavis uredi.

Clavis

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Od rezervnega ključa do osebne štampiljke s podpisom ali gravirane table

Ste izgubili kodirni avto ključ, daljinec za vrata ne dela več ali preprosto potrebujete rezervni ključ za vsak slučaj? Ključavničarske storitve Clavis vas rešijo pred vsako zagato, tudi ko imate zlomljen ključ ali izgubite vse ključe. Obiščite poslovalnico Clavis v Supernovi Ljubljana Rudnik, kjer vam z najsodobnejšo tehnologijo in napravami izdelajo nov ključ z daljincem ali brez. Kopirajo in programirajo avto ključe za večino znamk avtomobilov, motociklov ali tovornih vozil, izdelajo pa tudi vse vrste drugih ključev, tudi za starejše ključavnice ter daljince za drsna vrata, zapornice in ograje.

Poleg bogate izbire ključev in ključavnic vam v poslovalnici Clavis nudijo še zelo hitro in kakovostno izdelavo vseh vrst štampiljk proizvajalca Colop. Vaša štampiljka je lahko izdelana že v 15 minutah, po želji pa vam nudijo tudi oblikovanje in svetovanje glede dizajna, primernega za vaše podjetje ali osebno rabo. Na voljo je tudi izdelava in graviranje vseh vrst obeskov iz pene, stekla, lesa in pleksi stekla, vključno z laserskim graviranjem in razrezom. Za vse tiste trenutke, ko potrebujete hitro in zanesljivo storitev, pa vam Clavis nudi še popravilo čevljev, brušenje nožev, škarij in ostalih rezil ter fotokopiranje. S predhodnim naročilom željene storitve na info@clavis.si ali 041 289 060 vam priznajo 10% popusta.

Clavis – vrhunski ključi in zanesljive storitve

Podjetje Clavis s ponosom skrbi za varnost in zadovoljstvo svojih strank. Specializirani so za izdelavo vseh vrst ključev, v ponudbi pa lahko najdete kakovostno in pestro ponudbo skoraj vseh oblik ključev, ki so trenutno prisotni na tržišču. Clavis ni zgolj izdelovalec običajnih ključev, izdelajo vam lahko tudi specialne ključe s prečnim profilom za trezorje in varnostna vrata, kodirane avtomobilske ključe ... Velika prednost pri Clavisu je hitra izdelava ključev, saj vam nov avto ključ lahko naredijo že v roku 1 ure, zanj pa dobite kar 10 let garancije. Za hitro obnovo in popravilo obrabljenih ali uničenih ključev pa rabijo le pičlih 30 minut. V izrednem primeru, ko določene vrste ključa ni na zalogi, vam ga po meri naročijo in v le nekaj dneh imate nov ključ.