SIMPLE barber shop | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Tudi moški imajo v Supernovi svoj salon. SIMPLE barber shop poskrbi za vedno urejeno pričesko, brado in brke. Vabljeni na ugodno moško striženje!

SIMPLE barber shop

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota

Frizerski salon v pravem moškem vzdušju

Gospodje, bi imeli prostor, ki je v celoti posvečen vam? Kjer se vam posvetijo in razumejo moški svet? SIMPLE barber shop je prav to – brivnica, ki živi in diha z moško dušo. Oprema, revije, izdelki, glasba … vse v tem kotičku nakupovalnega centra Supernova Ljubljana Rudnik je izbrano z namenom. Da ugodijo moškim obiskovalcem. Najpomembnejše pa je, seveda, da se lahko v SIMPLE barber shop hitro in ugodno uredite.

Izkušeni brivci SIMPLE barber shop so specializirani za moško striženje ter urejanje las, brade in brkov. Od modernih »fade« pričesk do klasičnih »pompadour« pričesk z nazaj počesanimi lasmi in otroškega striženja, v salonu vam vedno postrežejo z modnim striženjem po vaših željah. Zagreta ekipa brivcev se redno izobražuje in odkriva nove trende, zaupajte jim in se pustite navdušiti.

Prav posebna izkušnja je zagotovo britje brade kot iz mafijskih filmov, kjer frizer po vratu pleše s pravo britvijo. Da boste vedno urejeni, pa lahko v salonu kupite tudi negovalne balzame in olja za brado, šampone, gele in kreme za oblikovanje pričeske ter druge profesionalne izdelke za moško nego.

SIMPLE barber shop – prva slovenska veriga brivcev v nakupovalnih centrih

Veriga frizerskih salonov SIMPLE je svoj prvi salon odprla leta 2001 v Novi Gorici, zato ni presenečenje, da je tudi prvi frizerski in brivski studio za moške leta 2019 odprl svoja vrata v nakupovalnem centru Supernova Qlandia Nova Gorica. Uspešna zgodba specializiranih moških frizerjev se je kmalu razširila tudi drugje po Sloveniji. Moški svet SIMPLE lahko trenutno obiščete še v Kopru in Mariboru, v načrtu pa je še več brivskih studiev v slovenskih nakupovalnih centrih.

Tudi SIMPLE barber shop sledi filozofiji SIMPLE, največje verige frizerskih salonov v nakupovalnih centrih v Sloveniji. Striženje v salonu SIMPLE temelji na aktualnih modnih smernicah, pričeske pa so zasnovane tako, da je njihovo vzdrževanje preprosto tudi ob domači negi. Različne tehnike barvanja ter oblikovanja tako las kot brade in brkov, ki jih vrhunski frizerji v salonu obvladajo, pa dodajo moškemu stylingu nekaj več, zaradi česar boste občutili novo svežino v svojem videzu. Ker v salonu SIMPLE barber shop ni čakalnih vrst, so vam na voljo hitre in cenovno ugodne, a obenem kakovostne storitve.