Diversity | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Izbrani modni trendi za popoln sodobni slog. Diversity moda je izvirna, nosljiva in drugačna. Za ženske, ki želijo izstopati.

Diversity

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Kategorija
Moda Nakit in modni dodatki
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Kategorija
Moda Nakit in modni dodatki

Mladostna urbana moda za sodobne ženske

Za vse, ki ste naveličane vedno enakih modelov in krojev oblačil. Diversity moda je drugačna, izvirna in polna modnih presenečenj. Izvirni kroji, čudovite kombinacije in udobni materiali ustvarjajo svež vetrič modnega navdiha. Vabljene v nakupovalni center Supernova Ljubljana Rudnik, kjer vas pričaka trendovska trgovina z vsem, kar potrebujete za popoln ulični slog. V prijetnem in toplem ambientu vam bodo stilske svetovalke pomagale poiskati vaš značilni slog, ki se lepo poda postavi in predvsem osebnosti.

Modna kolekcija Diversity temelji na udarnih 'statement' kosih oblačil z navdihom dinamičnih svetovnih metropol. Stopite v svet z drugačnim pogledom na svet. Vsako sezono vas v trgovini Diversity pričakajo drugačna krila, obleke, srajce nenavadnih krojev, jakne, puloverji, jope in še več urbane mode po vašem okusu. Ne dovolite si biti osnovne. Oblačila in modni dodatki Diversity poskrbijo, da izstopate iz povprečja na vsakem koraku.

Diversity modna oblačila izstopajo iz povprečja

Diversity moda je namenjena ženski, ki ve, kaj hoče in uživa v polnem življenju. Z odličnim okusom za modo na prvem mestu. Blagovna znamka Diversity prinaša na modno sceno močno zaželeno drugačnost. Drugačnost v krojih, modelih, vzorcih in modnih kombinacijah. Modni kosi v trgovinah Diversity so skrbno premišljeni in odražajo duh časa v katerem živimo. Prinašajo najnovejše trende ulice in jih združujejo v edinstven slog, skozi kombinacije, ki so sodobni ženski pisane na kožo. Kakovostna oblačila, modni dodatki in obutev bodo poželi veliko pohval in občudovanja vsakič, ko jih boste nosile.

Zakaj bi živele monotono, če lahko vsak dan sijete v popolnem slogu. Trgovine Diversity vas pričakujejo v Ljubljani, in sicer v centru mesta, na Viču ter v Supernovi Ljubljana Rudnik.