Müller | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Prijeten ambient, prijazno in strokovno usposobljeno osebje, ponudba izdelkov kvalitetnih blagovnih znamk parfumerije, drogerije, naravnega kotička, igrač, nogavic, gospodinjskih in papirniških izdelkov.

Müller

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota

Drogerija Müller je pravo mesto za vse vaše nakupe

Trgovino Müller najdete v dveh nadstropjih Nakupovalnega centra Supernova Ljubljana Rudnik. V tej poslovalnici boste našli ogromen izbor izdelkov za nego telesa in las, luksuzno parfumerijo, sortiment opreme za dom, vse za čiščenje in okraševanje, najrazličnejše izdelke za dojenčke in otroke, bogato založeno papirnico in oddelek za igrače za otroke vseh starosti. 

Drogerija Müller ponuja tudi možnost nakupa darilnega bona v poljubni denarni vrednosti. To je lahko brezčasno in praktično darilo za vsako priložnost in je lahko namenjeno prav za vsakogar, saj bo v Drogeriji Müller prav vsak zagotovo našel nekaj zase. Drogerija Müller je pravi kraj za redno družinsko nakupovanje ali pa za nakupe daril, ki jih lahko brezplačno tudi zavijete v darilni papir v njihovi papirnici, ustrežljivi prodajalci pa bodo zagotovo ugodili vašim željam, da boste z nakupom zadovoljni vi in pa tudi vaš obdarjenec.

Müller mi nudi več

Müller nudi največjo ponudbo drogerije v Sloveniji. Prav tako je vodilni na področju parfumerije, naravne kozmetike, papirnice, igrač, gospodinjstva. V ponudbi boste našli več kot 180.000 izdelkov po izjemnih cenah ter širok repertoar lastnih blagovnih znamk, med katerimi izstopajo Aveo, Barfuss, Beauty Baby in Beauty Kids, Bio Primo, Blink, Body&Soul, CadeaVera, Duchesse, Fit+Vital, Lavozon, Move up, Pet Bistro, SensiDent, Soft Star, Terra Naturi, Toy Place in Young Hearts.

V akcijskem katalogu poiščite aktualne promocije in izdelke po še bolj ugodnih cenah, hkrati pa ne zamudite rednih akcij, ki prinašajo ugodnosti na vsak nakup. V trgovini Müller boste z včlanitvijo v klub Moj otrok nosečnice in mamice deležne še več ugodnosti. Prelistajte tudi po najnovejših trendih dekorativne kozmetike in izbrani ponudbi izdelkov v brezplačni reviji Luxus, ko iščete popolno darilo, pa izberite Müller darilno kartico ali ustvarite foto knjigo spominov s storitvijo Cewe.