Sočni burgerji, slastne ameriške palačinke in rokenrol. Gig bar bo hitro postal vaša najljubša točka za malico med službo, druženja ali premor med nakupi.

Gig bar

Delovni čas
ponedeljek 10.30 - 22.00
torek 10.30 - 22.00
sreda 10.30 - 22.00
četrtek 10.30 - 22.00
petek 10.30 - 23.00
sobota 10.30 - 23.00
nedelja 13.00 - 22.00
Prazniki 13.00 - 22.00
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Kavarne in restavracije
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Kavarne in restavracije

Burgerji in palačinke z rock spremljavo

Vrhunska hrana in vzdušje, ki se mu ne boste mogli upreti. Gig bar v nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik odpira vrata v svet največjih legend rocka. Odprite meni in se pustite zapeljati široki ponudbi slastnih in sočnih jedi, ki so vedno sveže pripravljene iz kakovostnih sestavin. Gurmanski burgerji, narejeni iz 100 % slovenske govedine, ekstravagantni burgerji s piščančjim mesom ter mamljiva ponudba za vegane so odlična izbira za hitro kosilo ali druženje s prijatelji ob dobri hrani. Zagrizite z užitkom in začutite, kako se okus rokenrola razvije skozi nepozabno gurmansko izkušnjo.

Za poslastico si privoščite še puhaste, bogato obložene ameriške palačinke z najbolj izvirnimi kombinacijami okusov. Vas bolj premamijo kremno-čokoladne kombinacije ali prisegate na palačinke, bogato obložene s sadnimi prelivi? Vse so odlične in v vseh pogledih božanske. Poleg hrane pa naročite še mrzlo pivo, koktajl ali drugi napitek iz široke barske ponudbe pijač.

V Gig baru je doma pravi rokenrol

Vse v Gig baru je preprosto legendarno. Že sam meni črpa navdih pri največjih zvezdah rocka. Burgerji Jagger, Mercury, Lennon, Janis in drugi bodo navdušili vaše brbončice, domača hišna omaka Hendrix pa vas bo pustila brez besed. In ko pridete do sladice, je čas za nostalgično popotovanje med najbolj uspešnimi rock albumi, od koder so dobile ime najbolj legendarne ameriške palačinke.

Predajte se popolnemu rokenrol vzdušju. Uživajte v največjih uspešnicah rock glasbe, ki se dnevno predvajajo v lokalu, velika posebnost pa je vsekakor virtualni koncertni oder, kjer si lahko ogledate najbolj slovite rock koncerte vseh časov. V Gig baru so prava poslastica tudi koncerti v živo, ki bodo večkrat letno razgreli vzdušje na odru ali na terasi lokala. Spremljajte aktualno dogajanje in se pridružite pravi rock zabavi.