Tom Tailor | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Blagovna znamka Tom Tailor je mednarodno priznana znamka mode za sodobne ženske in moške, ki cenijo kvaliteto in stil. Poleg oblačil, obutve in modnih dodatkov, v Supernovi Ljubljana Rudnik je v ponudbi tudi otroška kolekcija.

Tom Tailor

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Popusti
Do -50%
Akcija v trgovini Tom Tailor
Velja do: 23. april 2024

Popusti od 30 % do 50 % na redne cene spomladanske kolekcije

Klasični modni kosi so večni, zato Tom Tailor prisega na kvaliteto svojih oblačil

V poslovalnici Tom Tailor v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik boste našli najnovejše modne kolekcije oblačil in obutve za moške, ženske in tudi otroke. Oblačila pripadajo aktualni sezoni jesen / zima ali pomlad / poletje, zato ste v Tom Tailorju lahko vedno oblečeni po zadnji modi. Ker pa so modeli njihovih oblačil tudi klasični in narejeni iz najbolj kakovostnih materialov, postanejo nepogrešljivi kosi vsake garderobe. 

Trgovina Tom Tailor v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik ponuja pestro izbiro oblačil za vse generacije in za najrazličnejše priložnosti, kjer lahko kupci izbirajo med pestro izbiro modnih oblačil in dodatkov za vso družino. Občasno nudijo tudi popuste na izbrane izdelke iz preteklih sezon. V poslovalnici je mogoče tudi plačevati z Darilno kartico Supernova.

Klasični modni kosi s Tom Tailor podpisom kakovosti

Tom Tailor je blagovna znamka, ki prisega na klasične modne kose in visokokakovostne materiale, zato z njimi dosežemo popolnoma naravno eleganco in vsakdanji videz. Namenjena je tistim, ki cenijo klasiko in ne podležejo hitri modi in minljivim modnim trendom dragih blagovnih znamk. Tom Tailor ponuja oblačila, v katerih se boste nedvomno vedno počutili udobno in sproščeno. Svetovno znana nemška blagovna znamka je bila ustavljena leta 1962 v Hamburgu in je trenutno prisotna na trgih v 35 državah po vsem svetu.

Družina Tom Tailor je sestavljena iz različnih kolekcij, zato lahko vsak član družine najde tisto, ki je zanj primerna. Poleg kakovostnih in trajnih oblačil modne kolekcije ponuja znamka Tom Tailor še kolekcijo modnih dodatkov, ki zajema torbe in torbice, športno kolekcijo, čevlje, usnjene izdelke, parfume, nogavice, nakit, očala, pasove, perilo, ure in kopalke.