Intimissimi | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Intimissimi v Sloveniji predstavlja največjo ponudbo kakovostnega, modnega in funkcionalnega klasičnega programa spodnjega perila svetovno znane blagovne znamke. Intimissimi – samozavestno v vsakdan s kvalitetnim!

Intimissimi

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda

Preverite novo kolekcijo v Intimissimiju in izberite vaš najljubši kos

V trgovini Intimissimi v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik, boste našli pester izbor vrhunskega  ženskega in moškega spodnjega perila. V kolekcijah so na voljo najrazličnejše barve, kakovostni materiali in trendovski ter klasični modeli pižam in spodnjega perila. Svila, čipka, bombaž, mikrofibra, katerikoli material je na voljo v Intimissimiju. Za bodoče neveste pa je v ponudbi tudi posebna »Bridal collection«, kjer lahko ženske za svoj posebni dan izberejo najbolj prefinjeno spodnje perilo in spalne srajce.

V stalni ponudbi spodnjega perila za ženske, so na voljo najrazličnejši modeli nedrčkov, ki so namenjeni katerikoli obliki telesa – bralette, balconette, push-up, super push-up, trikotni nedrčki, nedrčki brez naramnic in drugi. Spodnje hlačke, tangice, brazilke, široke hlačke, izberite spodnjice, ki vam najbolj ustrezajo. Tudi moški lahko izbirajo med različnimi modeli spodnjega perila, spodnjih majic in pižam. Na voljo pa so tudi razni dodatki, kot so vložki za v nedrčke, silikonske naramnice in podobno.

Najbolj prefinjeno spodnje perilo

Intimissimi je italijanska znamka oblačil, ki je bila ustanovljena leta 1996 in je specializirana za nedrčke, hlačke, spodnje perilo, telovnike in pižame za ženske in moške. Oblačila Intimissimi so bila prodana podjetju Victoria's Secret's, leta 2007 pa se je to partnerstvo razširilo na prodajo kolekcij Intimissimija v 240 trgovinah Victoria's Secret. Oktobra 2017 je Intimissimi na newyorški Peti aveniji odprl trgovino na 500 m2.

Leta 2015 je manekenka Shlomit Malka postala obraz Intimissimija in vodila mednarodne oglaševalske kampanje podjetja, dokler je ni leta 2017 nadomestila Dakota Johnson. Blagovna znamka je oktobra 2017 v Areni v Veroni predstavila svojo četrto kolekcijo »Intimissimi on ice« (slo.: »Intimissimi na ledu«), kostume pa je oblikovala Chiara Ferragni.  Za kampanjo 2017 je Mario Testino fotografiral srbsko športnico Ano Ivanović, pisateljico Ello Mills, manekenko Irino Shayk in igralko Dakoto Johnson.