Sensilab | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Sensilab – trgovina za ljudi, ki cenijo svoje zdravje in dobro počutje. Vabljeni na osebno svetovanje!

Sensilab

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo Lepota
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo Lepota

Sensilab verjame v individualni pristop

Strokovnjaki podjetja Sensilab so razvili že prek 500 izdelkov, ki so na voljo na več kot 40 trgih, v Evropi, na Vzhodu in drugje. Pri Sensilabu se zavedajo unikatnosti vsakega bitja, zato je individualen pristop do strank zanje ključnega pomena. S širokim naborom izdelkov strankam ponujajo popolne in prilagojene rešitve za notranje ravnotežje in boljše življenje. Več sto tisoč zadovoljnih strank po vsem svetu prisega na Sensilab izdelke. 

V prodajni ponudbi Sensilab trgovine v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik boste našli izdelke za hujšanje in topljenje maščob ter zaviranje apetita, za prebavo, anti-celulit, regulacijo vode v telesu, antistres & koncentracijo, lepoto, zdravstvene težave, jetra, hormone, menopavzo, srce, krvni sladkor, spomin, sečila, prebavila, sklepe, imunost, detox, omega, vitamine & minerale.

Narava v objemu znanosti

Zgodba Sensilab se je začela z željo in vodilom, da bi vrnili ljudem tisto, česar nikoli ne bi smeli izgubiti. To je seveda dobro počutje in optimalno zdravje. S to željo podjetje deluje še danes, saj so prepričani, da je moč narave tista, ki lahko človeku pomaga doseči višjo kakovost življenja. Znanje tistih, ki so še tesno sobivali z naravo, je Sensilab okrepil z močjo najnovejših znanstvenih dognanj in preciznih postopkov. 

Sensilab izdelki vsebujejo naravne sestavine najvišje kakovosti, ki so tudi v kliničnih raziskavah pokazale visoko učinkovitost. Ker se pri pridelavi držijo strogih farmacevtskih standardov proizvodnje, izdelki vsebujejo le varne in učinkovite naravne spojine. Ravno učinkovita združitev naravnih in znanstvenih rešitev je bila temeljna motivacija ustanoviteljev blagovne znamke Sensilab. Trije strokovnjaki – Marko Dolžan, Bojan Ščukovt in Branko Belčič – so zapustili eno izmed največjih farmacevtskih podjetij v Sloveniji in ustvarili novo podjetje, ki temelji na naravi in znanosti.