Samsonite | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Vse, kar potrebujete za potovanja, aktivno poslovno življenje in moderen vsakdan. Potovanja so že več kot 100 let lepša s kakovostjo in inovativnostjo Samsonite izdelkov, zato si privoščite prostoren kovček, poslovno torbo ali torbico in raziskujte svet s Samsonite izdelki ob svoji strani.

Samsonite

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja 09.00 - 15.00
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Nakit in modni dodatki
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Nakit in modni dodatki

Kovček, poslovna torba ali torbica?

Spletna trgovina Toko je ekskluzivni in uradni zastopnik za Samsonite v Sloveniji. Najnovejša Samsoniteova kolekcija, inovativna kolekcija Cosmolite je izdelana iz revolucionarnega CURV® materiala in predstavlja edinstvene izdelke potovalne opreme. Izjemno lahek in trpežen CURV® material je izdelan iz 100 % polipropilena ter po zahtevnem postopku oblikovan v edinstveno obliko kovčkov, nagrajeno s prestižno oblikovalsko nagrado Red Dot Design Award.

V poslovalnici Samsonite v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik so v prodajni ponudbi kovčki, torbice, denarnice, potovalne torbe, nahrbtniki, poslovne torbe in računalniške torbe. Na voljo je tudi linija za otroke, ki ponuja šolske torbe, toaletne torbice in otroške kovčke. V ponudbi pa so tudi razni potovalni dodatki kot so ključavnice, prevleke za kovčke, etuiji, dežniki in potovalni vzglavniki. V outlet ponudbi pa lahko najdete izdelke iz preteklih kolekcij po znižanih cenah.

Samsonite za lepša potovanja

Leta 1910 je Jesse Shwayder, v Denverju v Koloradu v Združenih državah Amerike, ustanovil podjetje  »Shwayder Trunk Manufacturing Company«. Z začetnim kapitalom 3.500 ameriških dolarjev in ekipo desetih delavcev začne s proizvodnjo kovčkov, nekaj let pozneje pa so se mu pridružili še bratje in skupaj so začeli osvajati zahodno ameriško tržišče. Leta 1965 se je podjetje preimenovalo v današnji »Samsonite«, za katerega se je z začetkom širitve letalskega potniškega prometa v 60-ih letih se je tako začela globalna rast.

Podjetje Samsonite International S.A. s sedežem v Luksemburgu, je proizvajalec in prodajalec prtljage, izdelki v prodajnem asortimanu pa segajo od velikih kovčkov do majhnih toaletnih torb in aktovk. S stalnimi inovacijami in najkvalitetnejšimi materiali Samsonite še danes ohranja vodilni položaj na trgu. Leta 2008 je izdelal linijo najlažjih potovalnih kovčkov iz posebej razvitega materiala CURV. Samsonite pa si med drugim lasti tudi priljubljeno blagovno znamko American Tourister.