Samsonite | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Na pot v popolnem slogu. Kovčki, poslovne torbe, nahrbtniki in torbice Samsonite prinašajo inovativno kakovost in udobje na vsakem potovanju.

Samsonite

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Kovčki in galanterija z brezhibnim dizajnom Samsonite

Z zanesljivim sopotnikom je odkrivanje sveta še bolj navdihujoče. Kovčki in torbe Samsonite prinašajo popolno udobje potovanj z inovacijami, ki združujejo funkcionalnost in prefinjen slog. Elegantni, trpežni in opremljeni z najsodobnejšo tehnologijo oblikovanja, kovčki Samsonite navdušujejo vse vrste popotnikov. Od poslovne elite do avanturističnih raziskovalcev, od luksuznih digitalnih nomadov do občasnih trendi popotnikov na lovu za najlepšimi spomini.

Poiščite svoj najljubši kovček Samsonite v nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik. Sodobna konceptualna trgovina za urbane popotnike nudi vrhunske kovčke, potovalke, nahrbtnike za prenosne računalnike, ženske torbice, denarnice, dežnike in modne dodatke, skratka vse za udobno potovanje, dinamično poslovno življenje in trendovski vsakdan. Kabinski kovček za ročno prtljago ali velik ultra lahek kovček za dolga potovanja? Samsonite ima pravo velikost za vas. Za brezskrbno pot dopolnite set kovčkov s priročnimi potovalnimi izdelki, kot so ključavnice, prevleke za kovčke, etuiji, toaletne torbice in potovalni vzglavniki. Pustite vtis z izjemno ponudbo Samsonite.

Samsonite za lepša potovanja

Leta 1910 je Jesse Shwayder, v Denverju v Koloradu v Združenih državah Amerike, ustanovil podjetje  »Shwayder Trunk Manufacturing Company«. Z začetnim kapitalom 3.500 ameriških dolarjev in ekipo desetih delavcev začne s proizvodnjo kovčkov, nekaj let pozneje pa so se mu pridružili še bratje in skupaj so začeli osvajati zahodno ameriško tržišče. Leta 1965 se je podjetje preimenovalo v današnji »Samsonite«, za katerega se je z začetkom širitve letalskega potniškega prometa v 60-ih letih se je tako začela globalna rast.

Podjetje Samsonite International S.A. s sedežem v Luksemburgu, je proizvajalec in prodajalec prtljage, izdelki v prodajnem asortimanu pa segajo od velikih kovčkov do majhnih toaletnih torb in aktovk. S stalnimi inovacijami in najkvalitetnejšimi materiali Samsonite še danes ohranja vodilni položaj na trgu. Leta 2008 je izdelal linijo najlažjih potovalnih kovčkov iz posebej razvitega materiala CURV. Samsonite pa si med drugim lasti tudi priljubljeno blagovno znamko American Tourister.