Odeja | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Odeja je največji slovenski proizvajalec prešitih odej, vzglavnikov, posteljnine, nadvložkov in dekorativnih izdelkov za zdravo spanje v spalnici in otroški sobi ter prijetno bivanje v kuhinji, kopalnici in dnevni sobi.

Odeja

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom

Odeja, v katero je všita čarobnost

V poslovalnici Odeja v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik lahko poleg odej, vzglavnikov in nadvložkov, vsako leto najdete tudi novo kolekcijo posteljnine. Kolekcijo Organic odlikuje priznani certifikat GOTS, ki dokazuje vrhunsko kakovost, zelo strogo kontrolo uporabljenih surovin, predelave ter skladiščenja organskih izdelkov za spanje. Kolekcija Natur pa je narejena iz najrazličnejših naravnih materialov (volna, kapok, bambus, tencel, …), ki so jim so dodali še izdelke iz konoplje, alpake, kašmirja, koruze in svile. 

Pri Odeji prisegajo na organske in naravne materiale, ki po njihovo ob odgovorni proizvodnji prihodnost tekstilne industrije. V trgovini Odeja bodo pravo posteljnino zase lahko našli tudi alergiki in otroci, za pomoč pri izbiri in svetovanje pa se lahko obrnete na ustrežljive prodajne svetovalce. Na voljo pa so različne klasične in moderne posteljnine ali pa kolekcije iz naravnih materialov, zato bo vsak, še tako zahteven kupec z Odejinim posteljnim tekstilom zagotovo zadovoljen.

Odeja s tradicijo

Začetki podjetja Odeja segajo v leto že v leto 1927, ko se je vse skupaj začelo z ročnim izdelovanjem prešitih odej v baraki sredi Škofje Loke. Do leta 1945 pa je podjetje že dodobra zraslo in Odejine šivilje so takrat izdelale že 21. 000 prešitih odej letno. Danes je Odeja uspešno in tehnološko napredno tekstilno podjetje z lastno proizvodnjo. Podjetje šteje že 10 trgovin po vsej Sloveniji ter vse bolj priljubljeno spletno trgovino.

Tehnološki napredek omogoča sodoben način proizvodnje in ker se trendi menjajo vse hitreje, je potrebno ostati v koraku s časom. Podjetje Odeja prisega na iskren in spoštljiv odnos do kupcev, skrbno izbiro materialov, kvaliteto storitev in iskreno komunikacijo. Odeja se ponaša z vrhunsko kakovostjo izdelkov, za kar so zaslužni strokovnjaki, ki se vsak na svojem področju trudijo za razvoj produktov ter nabor vrhunsko izbranih, naravnih materialov in izdelkov, ki trajajo.