KATJA-PRO | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Kakovostna in cenovno ugodna moda za vse postave. V trgovini KATJA-PRO boste našli modna oblačila do konfekcijske številke 78 (10 XL) za moške in številke 64 za ženske.

KATJA-PRO

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda

Vedno popoln slog za vsako postavo z oblačili KATJA-PRO

Brez slabe volje, ko v ostalih trgovinah ne najdete oblačil po vaši meri. KATJA-PRO razume zagato vseh, ki ne ustrezajo klasičnim konfekcijskim številkam, zato ima v ponudbi široko izbiro različnih krojev in številk za vse postave. Dovolite, da trgovina v nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik prinese svež navdih v vašo garderobo. Odkrijte privlačne kolekcije oblačil za prosti čas, šport in posebne priložnosti, kakor tudi elegantna poslovna oblačila in lepo krojene obleke. Moški lahko hlače, majice, srajce, suknjiče, jakne, spodnje perilo in še več modne izbire dobite od konfekcijske številke 44 pa vse do 78 oziroma 10 XL, v ženski ponudbi pa so obleke, elegantni kostimi, tunike, plašči, bluze, krila in drugi modni kosi na voljo od najmanjših konfekcijskih številk (36) do tistih, ki lepo objamejo tudi nekaj več oblin (64).

Vsa oblačila KATJA-PRO odlikujejo brezčasni kroji in odlični materiali, ki ob kakovostni izdelavi poskrbijo, da boste videti najbolje. Odločite se za modno klasiko ali izberite svoj slog po najnovejših trendih. Izkušene svetovalke v trgovini vam bodo z veseljem pomagale izbrati oblačila za vaš tip postave. Tako se boste vedno počutili izvrstno in poudarili vse svoje atribute. Vabljeni v svet XXL mode KATJA-PRO.

KATJA-PRO – modna izbira tudi za večje konfekcijske številke

Trgovine KATJA-PRO so prava zakladnica modnih trendov za vse postave. Z dobavitelji s celega sveta se trudijo, da lahko svojim strankam vedno ponudijo modna in kakovostna oblačila po ugodnih cenah. Tudi, ko ne ustrezate standardnim številkam, vas v trgovinah KATJA-PRO razveseli atraktivna ponudba moške in ženske mode od najmanjših do zelo velikih konfekcijskih številk (10 XL). XXL moda za močnejše postave je pomemben del ponudbe KATJA-PRO, zato se stranke, ki iščejo udobna in modna velika oblačila redno vračajo k njim.

Podjetje KATJA-PRO je na trgu prisotno že od leta 1989. Prvotna trgovina se nahaja v Plavi laguni za Bežigradom v Ljubljani, svojo bogato ponudbo modno poslanstvo za vse postave pa načrtujejo širiti dlje, v nove poslovalnice tako v Ljubljani kot drugod po Sloveniji. S tem želijo izvrstna oblačila približati še več strankam, ki iščejo popoln modni slog, pa ga zaradi svoje konfekcijske številke težje dobijo v ostalih modnih trgovinah.