Avtopralni center Supernova | Ljubljana-Rudnik | Supernova

ZARADI PRENOVE JE AVTOPRALNICA TRENUTNO ZAPRTA!
Najlepše je poskrbeti za dve muhi na en mah, zato vam lahko med nakupovanjem v Avtopralnem centru Supernova vašega jeklenega konjička zunanje operemo in notranje očistimo.

Avtopralni center Supernova

Delovni čas
ponedeljek 07.00 - 21.00
torek 07.00 - 21.00
sreda 07.00 - 21.00
četrtek 07.00 - 21.00
petek 07.00 - 21.00
sobota 07.00 - 21.00
nedelja 08.00 - 20.00
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Ostalo
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Ostalo

Naj bo vaše prevozno sredstvo čisto in urejeno

Odpeljite svoje prevozno sredstvo v avtopralnico, kjer bodo profesionalci poskrbeli, da bo izgledal kot nov. Avtopralnica Supernova se nahaja na priročni lokaciji v neposredni bližini Nakupovalnega centra Supernova Rudnik v Ljubljani. Med nakupovanjem lahko profesionalci v Avtopralnem centru Supernova vaše vozilo zunanje operejo in notranje očistijo, na koncu pa ga še povoskajo.

Najsodobnejša avtomatska pralna steza deluje vsak dan med 8. in 20. uro (ob nedeljah med 8. in 15. uro). V tem času vam v Avtopralnici center Supernova nudijo globinsko in kemično čiščenje notranjosti vozila, silikonski premaz za vse zunanje lakirane površine in poliranje vozila. Če pa želite sami oprati in očistiti vozilo, je mogoče tudi to, saj imajo v Avtopralnem centru Supernova tudi samopostrežne avtopralnice za osebna vozila in avtodome, sesalnike in čistilnike preprog odprte 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Poskrbite, da se ne boste vozili v umazanem avtomobilu

V Avtopralnem centru Supernova bodo profesionalci pripravili in očistili vaše vozilo za vse vrste vremenskih razmer. Na voljo je popolna zimska nega vozila, ki izboljša pripravljenost avtomobila na težke zimske razmere in nizke temperature. Poleg tega pa je možno tudi čiščenje terenskih vozil, kombijev in enoprostorcev.

Rezervacija ni potrebna, saj se lahko kadarkoli pripeljete in naročite profesionalno čiščenje avta, medtem ko se sami odpravite po nakupih v bližnji nakupovalni center. Na voljo je temeljito zunanje čiščenje, po katerem bo vaš avto očiščen, sijoč in odišavljen. Avtopralni center Supernova ponuja rešitev tudi za zelo umazana vozila, ki se jih sami nikoli ne bi lotili čistiti.