Okaïdi | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Okaïdi je francoska blagovna znamka oblačil in modnih dodatkov za otroke od 0 do 14 let. Poleg raznovrstne ponudbe oblačil in modnih dodatkov bodo kupci v trgovini Okaidi deležni posebnih ugodnosti in majhnih pozornosti.

Okaïdi

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Otroci
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Otroci

Z Okaïdi bo vaš otrok aktiven, odgovoren in srečen

Podjetje ponuja dve kolekciji za otroke: blagovna znamka Obaïbi zajema kolekcije namenjene novorojenčkom in dojenčkom starim od 0 do 3 let, blagovna znamka Okaïdi pa ima na voljo kolekcije primerne otrokom starim 3 do 14 let. V poslovalnici Okaïdi v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik boste našli izdelke, ki so udobni, praktični, barviti in zabavni, neprimerljive kakovosti in po ugodni ceni.

Okaïbi ustvarja sodobne, ergonomske in koordinirane kolekcije za podporo staršev in otrok v prvih trenutkih življenja. Kolekcija je izdelana iz mehkih in raztegljivih materialov in zasnovana tako, da se prilagaja vsaki stopnji razvoja in omogoča dobro počutje in udobje dojenčka. Blagovno znamko Okaïdi pa zaznamuje sodobna estetika v duhu, ki temelji na ikonskih elementih kolektivnega spomina in omogoča vsakemu otroku, da izrazi svoj okus in identiteto.

Francoska kvaliteta in dizajn za vaše najmlajše

Okaïdi je blagovna znamka in veriga trgovin z oblačili za otroke od 0 do 14 let. Leta 1996 je Jean Duforest, soustanovitelj skupine Camaïeu, prevzel dejavnost "Otrok" s svojim partnerjem Jean-Luc Soufletom s 30 trgovinami, 100 zaposlenimi in skupnim projektom: »Zavezati se, da bo svet napredoval v dobro otroka, ki raste.« Leta 2000 je bila uradno lansirana znamka Okaïdi s 100 trgovinami in 440 zaposlenimi.

Vizija podjetja Okaïdi je vsakemu otroku omogočiti, da postane aktiven, odgovoren in srečen. Svojim kupcem želijo prisluhniti in ponuditi sodobne ideje, ki bodo kreativne in inovativne. Okaïdi želi biti dostopen vsem in ponuditi najboljše izdelke blagovne znamke po najugodnejši ceni. Okaïdi sodeluje v boju za ohranitev našega planeta. Prava izbira materialov, ozaveščanje in ponovna uporaba Okaïdi izdelkov so le del poti proti cilju.