Gardenia | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Cvetličarna GARDENIA - vaša prva izbira na področju cvetja – tako za posameznike, kot tudi za podjetja, organizacije ter organizatorje dogodkov. S široko izbiro cvetja in lončnic ter kakovostnim svetovanjem poskrbijo, da lahko z njihovo pomočjo vsakdo izrazi svoja čustva na najlepši možen način.

Gardenia

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Cvetje za posameznike, podjetja in prireditve

Gardenia vsako leto priredi več Cvetličnih druženj, na katerih se lahko pod vodstvom strokovnjakov naučite izdelati popoln šopek, kot bi ga izdelal pravi cvetličar. Gardenia pripravlja cvetlične aranžmaje za poroke ter druge dogodke, tudi poslovne prostore oskrbuje z lončnicami, ki čistijo zrak in krasi hotele s svojimi cvetlično-zelenimi zasaditvami. Prijazni cvetličarji vam bodo z veseljem svetovali, uredili dostavo ter polepšali dan s cvetjem.

V poslovalnici Gardenia v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik so na voljo različni šopki, poročni šopki, rezano cvetje, sobne in zunanje rastline, dodatki in rastline za dom in ambient ter različna darila kot so darilne sveče, voščilnice ter bombonjere. Vedno pa je na voljo tudi posebna ponudba v kateri lahko najdete šopke iz sezonskega cvetja in nekatere lončnice. Naj bo vsak dan lep in prijeten s cvetjem iz cvetličarne Gardenia.

Cvetje za vse priložnosti

Osnovna dejavnost Gardenie je prodaja rezanega cvetja, lončnic in galanterijskega blaga tako v maloprodaji kot veleprodaji. Gardenia ima 18 cvetličarn po celi Sloveniji. Ker cvetje nosi poseben pomen ob najrazličnejših življenjskih prelomnicah in mejnikih, Gardenia strankam omogoča, da je le-to brezhibno. Cvetje v Gardenii je namenjeno, da stranke presenetijo svoje prijatelje, proslavijo pomembne praznike, oplemenitijo svojo poroko ali si z njim polepšajo preprost vsakdan.

Ponudba v poslovalnicah Gardenie se vsakodnevno dopolnjuje z najrazličnejšim svežim cvetjem, dekorativnimi vazami, okrasnimi keramičnimi lončki, šatuljami, pregrinjali, okrasnimi blazinami in dodatki za dom. Izkušeni cvetličarji znajo svojim strankam prisluhniti, pomagati, jih obogatiti z nasveti o negovanju rezanega cvetja in lončnic ter s svojo ustvarjalnostjo in kreativnostjo zaviti darilo, oblikovati unikaten šopek ali cvetlični aranžma po strankinih željah.