Vino&Ribe | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Slastni morski tapasi, sveže ribe iz Jadrana in zdrava mediteranska hrana z istrskim pridihom. Ter seveda vrhunsko vino, ki se ob takem meniju prileže.

Vino&Ribe

Delovni čas
ponedeljek 10.30 - 22.00
torek 10.30 - 22.00
sreda 10.30 - 22.00
četrtek 10.30 - 22.00
petek 10.30 - 22.00
sobota 10.00 - 22.00
nedelja 13.00 - 19.00
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Kavarne in restavracije
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Kavarne in restavracije

Privoščite si vrhunsko morsko pojedino

Vino in ribe. Ime pove vse. Na meniju prikupne domače restavracije Vino&Ribe v kulinarični oazi Supernove Ljubljana Rudnik boste našli pristne mediteranske jedi, sveže ribe in ostalo morsko hrano. Od vrhunskih ocvrtih sardelic do brancina na žaru, gamberov, kalamarov (ocvrtih ali na žaru) in drugih morskih sadežev, iz kuhinje Vino&Ribe vedno diši po slastnih morskih dobrotah. Ne spreglejte pravih gurmanskih poslastic na meniju, kot so ribji burger iz polenovke, pristni istrski brodet ali škampi na buzaro. Odlična izbira za kosilo, hitro malico ali gurmansko druženje s prijatelji. Vse jedi lahko naročite tudi za s sabo in v morskih okusih uživate kjerkoli.

Seveda se ob okusnem ribjem obroku prileže vino. In to pravo primorsko vino. V restavraciji vam postrežejo z najboljšimi lokalnimi vini, Malvazijo in Refoškom, ki ju tudi sami pridelujejo. Če obožujete slajša vina, priporočamo Zlato Malvazijo, za ljubitelje mehurčkov pa priporočamo peneče vino Frizzantin. Na voljo pa so tudi druga butična in prestižna vina.

Vino&Ribe predstavlja bogate okuse Istre na sodoben način

Minimalistična, moderna, ugodna in okusna. To je zagotovo zmagovalna kombinacija s katero restavracija Vino&Ribe navduši tudi največje ljubitelje pristne morske hrane. Bogati okusi Mediterana in Jadrana se odlično spojijo v edinstvenem meniju, na katerem kraljujejo najboljše sveže ribe, morski sadeži ter vrhunsko vino. Posebnost restavracije Vino&Ribe je, da pridelujejo lastno vino (Čok), oljčno olje in kis, kar da že tako izvrstnim jedem poseben pečat pristnosti in domačnosti. In to se zagotovo občuti ob vsakem grižljaju. Poleg tega pa si prizadevajo, da večino sestavin pridobijo od lokalnih dobaviteljev rib in morskih sadežev, tako da je vsak dan ponudba čim bolj sveža in poudarjena z lokalnimi sezonskimi okusi.

Prva restavracija Vino&Ribe je zaživela leta 2016 v Ljubljani, danes pa prijetne restavracije najdete tako v starem mestnem jedru prestolnice kot v nakupovalnih centrih v okviru gostinske ponudbe.