Piazza del Papa | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Restavracija Piazza del Papa pripravlja okusno hrano italijanskega tipa, zato pri njih pridejo na račun vsi ljubitelji pizz, testenin in raznolikih solat. Hrano lahko prevzamete med 10.00 – 19.00. Hrano pa ponovno strežejo tudi za mizami.

Piazza del Papa

Delovni čas
ponedeljek 10.30 - 22.00
torek 10.30 - 22.00
sreda 10.30 - 22.00
četrtek 10.30 - 22.00
petek 10.30 - 22.00
sobota 10.00 - 22.00
nedelja 12.00 - 19.00
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Kavarne in restavracije
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Kavarne in restavracije

Pizze, lazanje, testenine, solate …

V restavraciji Piazza del Papa v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik je na voljo več kot 30 različnih pic, premera 33 ali 35 cm od mesnih, morskih, zelenjavnih, otroških in družinskih pic. Testenine Bolognese so v ponudbi kot rezanci ali svedrčki ali špageti, s paradižnikovo omako z baziliko in mletim mesom, na menuju pa se najdejo tudi izvrstne lazanje in solate iz solatnega bara.

V gostinskem lokalu Piazza del Papa si lahko privoščite izvrsten obrok s prijatelji ali družino, saj bo na menuju, ki ponuja široko ponudbo pristnih italijanskih kulinaričnih dobrot, vsakdo našel svojo priljubljeno jed. Poleg tega pa po ugodnih cenah ponujajo tudi obilne in okusne obroke na študentske bone. Vsak dan pa je na voljo tudi posebna ponudba v kateri lahko najdete izbrane jedi.

Pristna italijanska kulinarika v Supernovi

Gostinski lokal Piazza del Papa je pizzerija, špageterija in bar za vse generacije. V ponudbi so na voljo italijanske jedi, zato se na menuju najdejo predvsem pizze, testenine, lazanje in raznolike solate. Jedilni list Piazze del Papa je zelo pester, zato bo zagotovo vsak našel kosilo, malico ali večerjo po svojem okusu. Zaposleni se vedno trudijo za hitro in prijazno postrežbo, poleg okusnih jedi pa lahko spijete tudi izvrstno kavo. 

Restavracija je še posebej priljubljena pri družinah z majhnimi otroki, saj je v njihovi neposredni bližini otroški kotiček, kjer se lahko otroci brezskrbno igrajo, saj jih imajo starši vedno lahko pod nadzorom. Seveda pa so dobrodošle prav vse stranke, ki si med nakupovanjem zaželijo odlične italijanske hrane.