Deichmann | Ljubljana-Rudnik | Supernova

V Deichmannu je na voljo velika izbira različnih modelov in znamk za ženske, moške in otroke. Vsaka kolekcija sledi modnim trendom, ki so prisotni v velikih modnih metropolah in vas že čakajo na prodajnih policah v Deichmannu.

Deichmann

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev

Poiščite nov par obutve po zadnji modi v Supernovi Ljubljana Rudnik!

V Deichmannovi poslovalnici v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik ponudba zajema vse od elegantnih čevljev do športne obutve. Ustrezno obutev za vsako priložnost in za vsak okus boste našli v poslovalnici v Supernovi Ljubljana Rudnik z modernim sistemom polic, ki vabi k samostojnemu in nemotenemu brskanju med izdelki. En pogled razkrije, katere številke katerega modela so na voljo. Vedno pa so kupcem za nasvet na voljo tudi zaposleni, ki so strokovnjaki na svojem področju in svetujejo z veseljem in dobro voljo.

Ženske kolekcije obutve ponujajo vrhunske blagovne znamke kot so 5th Avenue, Catwalk, Graceland, Ariane, moške pa navdušuje Borelli, AM Shoe, Memphis, Gallus in Venice. V otroških kolekcijah znamk Elefanten, Bären-Schuhe, Bobbi-Shoes, Agaxy, Cupcake Couture, Disney, Cortina boste našli obutev tudi za najmanjše otroke. Starejši otroci bodo izbirali med znamkami Frozen, Mia&Me, Hello Kitty in Minnie Mouse, Star Wars in Cars. Športni navdušenci pa imajo na voljo Adidas, Adidas NEO, Nike, Fila, Puma, Victory, Vty, Highland Creek in druge priznane blagovne znamke.

Trendovska obutev za vso družino!

Leta 1913 je ustanovitelj Heinrich Deichmann odprl prvo delavnico, njegovo obutev pa so kmalu začeli izdelovati industrijsko. Tako podjetje Deichmann že celo stoletje svojim strankam ponuja kakovostne čevlje, ki jih zaznamujejo trendovski dizajni in kakovostna izdelava. V Deichmannu boste našli modno obutev za vso družino po ugodnih cenah, in to že v 26 trgovinah po vsej Sloveniji.

Deichmannova oblikovalska ekipa nenehno išče najnovejše modele, trende, barve in materiale za prihajajoče kolekcije. Dame, razvajajte svoje noge z vrhunskimi znamkami, kot so 5th Avenue, Catwalk, Graceland, Ariane, moški pa Borelli, AM Shoe, Memphis, Gallus in Venice. V otroških kolekcijah Elefanten, Bären-Schuhe, Bobbi-Shoes, Agaxy, Cupcake Couture, Disney, Cortina boste našli obutev tudi za najmanjše otroke. Starejše deklice bodo izbirale med znamkami Frozen, Mia&Me, Hello Kitty in Minnie Mouse, dečki pa ne bodo mogli mimo obutve Star Wars in Cars. Za vse športne navdušence so tu še adidas, adidas NEO, Nike, Fila, Puma, Victory, Vty, Highland Creek ter številne druge priznane blagovne znamke.