Deichmann | Ljubljana-Rudnik | Supernova

V Deichmannu je na voljo velika izbira različnih modelov in znamk za ženske, moške in otroke. Vsaka kolekcija sledi modnim trendom, ki so prisotni v velikih modnih metropolah in vas že čakajo na prodajnih policah v Deichmannu.

Deichmann

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev
Popusti
Ugodnejše cene
Enkratna priložnost v Deichmannu
Velja do: 8. april 2023

Izbrane MODNE BELE SUPERGE po ugodnejših cenah! Nova Deichmannova akcija velja vse do 8. 4.

Dobrodošli!

Akcija velja za označene artikle. Popusti se med seboj ne seštevajo. Več >

Poiščite nov par obutve po zadnji modi v Supernovi Ljubljana Rudnik!

V Deichmannovi poslovalnici v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik ponudba zajema vse od elegantnih čevljev do športne obutve. Ustrezno obutev za vsako priložnost in za vsak okus boste našli v poslovalnici v Supernovi Ljubljana Rudnik z modernim sistemom polic, ki vabi k samostojnemu in nemotenemu brskanju med izdelki. En pogled razkrije, katere številke katerega modela so na voljo. Vedno pa so kupcem za nasvet na voljo tudi zaposleni, ki so strokovnjaki na svojem področju in svetujejo z veseljem in dobro voljo.

Ženske kolekcije obutve ponujajo vrhunske blagovne znamke kot so 5th Avenue, Catwalk, Graceland, Ariane, moške pa navdušuje Borelli, AM Shoe, Memphis, Gallus in Venice. V otroških kolekcijah znamk Elefanten, Bären-Schuhe, Bobbi-Shoes, Agaxy, Cupcake Couture, Disney, Cortina boste našli obutev tudi za najmanjše otroke. Starejši otroci bodo izbirali med znamkami Frozen, Mia&Me, Hello Kitty in Minnie Mouse, Star Wars in Cars. Športni navdušenci pa imajo na voljo Adidas, Adidas NEO, Nike, Fila, Puma, Victory, Vty, Highland Creek in druge priznane blagovne znamke.

Trendovska obutev za vso družino!

Leta 1913 je ustanovitelj Heinrich Deichmann odprl prvo delavnico, njegovo obutev pa so kmalu začeli izdelovati industrijsko. Tako podjetje Deichmann že celo stoletje svojim strankam ponuja kakovostne čevlje, ki jih zaznamujejo trendovski dizajni in kakovostna izdelava. V Deichmannu boste našli modno obutev za vso družino po ugodnih cenah, in to že v 26 trgovinah po vsej Sloveniji.

Deichmannova oblikovalska ekipa nenehno išče najnovejše modele, trende, barve in materiale za prihajajoče kolekcije. Dame, razvajajte svoje noge z vrhunskimi znamkami, kot so 5th Avenue, Catwalk, Graceland, Ariane, moški pa Borelli, AM Shoe, Memphis, Gallus in Venice. V otroških kolekcijah Elefanten, Bären-Schuhe, Bobbi-Shoes, Agaxy, Cupcake Couture, Disney, Cortina boste našli obutev tudi za najmanjše otroke. Starejše deklice bodo izbirale med znamkami Frozen, Mia&Me, Hello Kitty in Minnie Mouse, dečki pa ne bodo mogli mimo obutve Star Wars in Cars. Za vse športne navdušence so tu še adidas, adidas NEO, Nike, Fila, Puma, Victory, Vty, Highland Creek ter številne druge priznane blagovne znamke.

Novice
Nova kolekcija
Čudovite barve so pravi glasniki letošnje pomladi
16. marec 2023

Čeprav smo še nedavno lahko uživali v snegu in nižjih temperaturah, je pomlad pred vrati in tu so daljši in toplejši dnevi, ki jih bomo želeli preživeti na soncu. Da bi prihod pomladi pozdravili tako, kot si ta priljubljeni in težko pričakovani letni čas zasluži, smo poiskali nove modele superg in čevljev.

Pri tem si ne moremo zamisliti boljše lokacije kot so trgovine Deichmann, kjer so prav v teh dneh police napolnili s čudovitimi modeli živahnih barv iz nove kolekcije „Colorful life – barvito življenje“.

Barvito življenje – Colorful life je kolekcija, ki slavi barve, pomlad in ljubezen do življenja, ki se z vrnitvijo pomladi ponovno vrača na naše ulice.

Kolekcija prinaša živahne odtenke zelene, oranžne, modre in rožnate v najrazličnejših modelih modnih superg, priljubljenih loaferk in čevljev s petkami. Zato ni dvoma, da lahko čisto vsaka to pomlad poišče svojo novo ljubezen do barv, jih vključi v pomladne stajlinge in popolnoma poživi svoj izgled. V živahnih barvah lahko v novi kolekciji najdemo tudi veliko modnih dodatkov, ki bodo pri tem pika na i!

Obiščite spletno stran Deichmann in prisrčno vabljeni v najbližjo trgovino Deichmann, kjer vas že čaka nova kolekcija Barvito življenje, ki slavi radost življenja v barvah!