HalfPrice | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Modni trendi, obutev, igrače in oprema za dom priljubljenih znamk po polovični ceni ter celo do 80 % ceneje? Vse je mogoče v trgovini HalfPrice.

HalfPrice

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda

Poiščite vsak teden nove, še boljše kupčije

Še ne poznate koncepta HalfPrice? Potem se pripravite na pravo nakupovalno poslastico! Trgovina HalfPrice namreč prinaša priljubljene blagovne znamke po znatno znižanih cenah. Prva tovrstna trgovina v Sloveniji se nahaja ravno v Supernovi Ljubljana Rudnik in verjemite, splača se pokukati v edinstveno ponudbo. V trgovini velja samo eno pravilo – zagotoviti najbolj ugodne nakupe. Zato boste ob vsakem obisku našli povsem novo in drugačno ponudbo. Od oblačil in najnovejših modnih trendov, do obutve, kozmetike, modnih dodatkov in celo hrane, igrač ter izdelkov za dom. Trgovina HalfPrice prinaša male zaklade po znižanih cenah.

Izpopolnite svojo garderobo in se oblecite vedno po zadnji modi. Priljubljene znamke oblačil in mode so na voljo s popusti do 80 %. Opremite svoj dom, zamenjajte posteljnino in brisače, poiščite novo dekoracijo ali izberite popolno darilo za rojstni dan. Trgovina HalfPrice ponuja prav vse. Priporočamo, da trgovino obiščete večkrat, morda kar ob vsakem obisku nakupovalnega centra, saj se ponudba hitro spreminja. Večkrat tedensko v trgovino prihajajo novi artikli, nove akcije in nove ugodnosti. Poleg tega pa so pogosto količine omejene, zato se splača iti spretno v lov na najboljše kupčije.

HalfPrice zagotavlja kakovost po najbolj ugodni ceni

Dobrodošli v nov koncept nakupovanja. Koncept, v katerem lahko priljubljene blagovne znamke in kakovostne izdelke dobite po polovični ceni ali celo ugodneje. HalfPrice sodeluje z največjimi blagovnimi znamkami, oblikovalci in ponudniki raznovrstnih izdelkov ter si pri njih zagotovi najboljše cene. Ekipa spretnih tržnikov in trendsetterjev se vsak dan poteguje za najboljše izdelke po najnižji ceni, katere nato ponudi v verigi trgovin HalfPrice. Modno in trendi ponudbo lahko tako v trgovinah HalfPrice kupujete ceneje, tudi pod predvideno tržno ceno. Če obožujete modo, cenite kakovostne izdelke priznanih blagovnih znamk in unikatne izdelke priljubljenih oblikovalcev, potem je HalfPrice trgovina za vas.

Trgovine HalfPrice delujejo pod okriljem podjetja CCC, Slovenija pa je že sedmi trg, na katerem ponujajo nakupe znanih blagovnih znamk po ugodnih cenah. Trgovine HalfPrice lahko najdete tudi v Avstriji, na Poljskem, Madžarskem, Hrvaškem in drugih evropskih državah.