Počitnice.si | Ljubljana-Rudnik | Supernova

V turistični agenciji Počitnice.si lahko rezervirate počitnice v Sloveniji z boni oziroma turističnimi voucherji. Pri nas lahko rezervirate počitnice za: Palmo, Kompas, Relax, Sonček, FTI, TUI, ETI, Intelekto, ... z letalom ali z lastnim prevozom.

Počitnice.si

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Rezervirajte počitnice v Sloveniji in plačajte z boni, oziroma turističnimi voucherji

V poslovalnici Počitnice.si ali na spletni strani https://www.pocitnice.si/ lahko rezervirate počitnice na bone in plačate v hotelu. Tam vas čakajo še posebaj ugodne ponudbe za Portorož, Izolo, Rogaško Slatino in Kranjsko Goro. 

Izberite najljubšo eksotično destinacijo, po dostopni ceni

Počitnice.si turistično agencijo v Supernovi Ljubljana Rudnik lahko obiščete vsak dan v tednu v poslovalnici, ki se nahaja v pritličju nakupovalnega centra, nasproti vhoda v trgovino Müller. V razgibani ponudbi počitnic lahko izbirate med cenovno ugodnimi last minute in first minute počitnicami. Agencija omogoča tudi, da na eksotične destinacije po vsem svetu, potujete po dostopnih cenah.

Turistična agencija strankam zagotavlja kakovost in zanesljivost, saj ima dolgoletne izkušnje in vedno prisluhne željam in zahtevam slovenskih turistov. Na voljo so potovanja in izleti iz last minute ponudbe, ki so znižani do - 30%. Za počitnice lahko v agenciji izbirate med destinacijami kot so Turčija, Grčija, Tenerife in Gran Canaria, Dominikanska republika, Kuba, Maldivi in Mauritius. Agencija ponuja raznolike počitnice v apartmajih ali v all inclusive hotelih na Kanarskih otokih, Turčiji ali Grčiji, Hurgadi ali Sharm El Sheikhu.

O agenciji Počitnice.si 

Turistična agencija Počitnice.si d.o.o je nastala v sodelovanju z nemško turistično agencijo Schmetterling International GmbH & Co. KG, ki ima svoj sedež v Geschwandu pri Nürnbergu, in posreduje turistične aranžmaje vseh slovenskih, kot tudi tujih organizatorjev potovanj. Schmetterling International je največje, neodvisno in lastniško vodeno podjetje za turizem, to je turistična kooperacija v Evropi in zaposluje več kot 330 visokokvalificiranih sodelavcev.

Turistična agencija strankam zagotavlja najvišjo kvaliteto turističnih produktov vseh organizatorjev, potovanja iz Slovenije, Avstrije in Nemčije, najnižje cene, ter vse ponudbe zbrane na enem mestu, vsak dan v tednu pa so na voljo tudi telefonske informacije o ponudbah. Agencija ponuja počitnice z letalskim prevozom, nastanitve brez prevoza in vodena potovanja. Poleg tega pa so v ponudbi tudi turistična zdravstvena zavarovanja z asistenco v tujini in pa zavarovanje rizika odpovedi.