Mobia Store | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Čudoviti modni ovitki za telefon in kakovostni dodatki za vse vaše mobilne naprave. Mobia povzdigne slog tehnologije na povsem nov nivo.

Mobia Store

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Tehnika
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Tehnika

Slog in zaščita za vsak pametni telefon

Mobilni telefon je del vašega življenja, naj odraža tudi vaš slog. Oblecite svoje pametne naprave v kakovostne in trajne ovitke in etuije priljubljenih blagovnih znamk. Na prodajnem otoku Mobia v nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik so na voljo najnovejši modeli ovitkov in etuijev za vse najbolj pogoste modele mobilnih naprav. Iščete enobarvni ovitek za iPhone, modni etui za Samsung ali etui na poklop za telefone znamk Huawei, Xiaomi ali Sony?

Mobia ponuja ekskluzivne izdelke s podpisom svetovno znanih znamk, kot so adidas, Diesel, Karl Lagerfeld, Guess, Fresh & Rebel, JBL, BMW, Mercedes-Benz, Ferrari, Audi, U.S. Polo Assn., Star Wars, Marvel, DC Comics, Disney, Warner Bros (Looney Tunes), Barbie, Dreamworks (Minions, Pets ...), Popsockets, Samsung, Lacoste, Lexon, Ksix in številni druge.

Poleg ovitkov in etuijev je v trgovini Mobia na voljo tudi dodatna oprema za mobilne naprave. Kakovostni polnilci, kabli za hitro polnjenje telefona, slušalke, stekla za zaščito zaslona, pop socketi, USB ključki in še več uporabnih pripomočkov, ki vam olajšajo dan, je na voljo po ugodni ceni.

Mobia – vrhunska modna izbira za vaš telefon

Mobia je vodilna hrvaška blagovna znamka v prodaji različnih ovitkov in dodatkov za pametne telefone, IT pripomočkov za računalnike/prenosnike/tablice, potovalnih pripomočkov, pametnih ur, pripomočkov za lepoto, zdravje in fitnes, naprav za pametni dom ter številnih drugih izdelkov, ki izboljšujejo vsakdanje življenje in bogatijo življenjski slog. Priljubljena blagovna zanamka je na trgu hitro postala prepoznavno ime, ki zagotavlja kredibilnost in vrhunsko kakovost.

Poslanstvo Mobie je približati najnovejšo tehnologijo končnim uporabnikom z največjo izbiro izdelkov za mobilne naprave in zagotavljati vrhunsko storitev. Vabljeni na prodajna mesta Mobia, kjer vas pričaka prijazna in strokovna ekipa.