SIMPLE | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Frizerski salon SIMPLE ponazarja kvalitetne frizerske storitve po dostopnih cenah. Osnova salonov sta kvalitetno striženje in barvanje, ki ju želimo približati vsakodnevnim priložnostim in našim strankam, tako mladim kot starim.

SIMPLE

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota

Frizerski salon SIMPLE v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik je odprt vse dni v tednu, zato vaša pričeska nikoli ne bo imela slabega dneva

Ekipo SIMPLE sestavljajo mladi vrhunsko usposobljeni frizerji, ki vedno sledijo najnovejšim modnim trendom in se vseskozi še dodatno izobražujejo, so polni energije in svežih idej. Rezultat vseh teh kvalitet pa so vrhunske pričeske in kvalitetna storitev. Svoje znanje redno nadgrajujejo na strokovnih seminarjih in so redno prisotni tudi na različnih modnih dogajanjih kot so modne revije, predstavitve, snemanja, seminarji. Ustvarili so tudi svojo kolekcijo pričesk SIMPLE collection 2017/2018 CITY, za katero so dobili inspiracijo v mestu, njegovi energiji in raznolikosti trendov.

Cilj ekipe SIMPLE so pričeske za vsakogar, ki so nosljive in se lahko prilagodijo potrebam posameznika. Poleg striženja ponujajo tudi brivske storitve, torej urejanje brade in brkov ter britje brade. Pri svojem delu pa uporabljajo vrhunske proizvode za lasno kozmetiko priznanih blagovnih znamk, med njimi Schwarzkopf, L'Oréal, Paul Mitchell, Artègo, Tailor's, Davines, ki negujejo lase in lasišče. Če se boste prepustili frizerjem SIMPLE, bo vaša pričeska vedno brezhibna.

Vedno urejeni s frizerskim salonom SIMPLE

Leta 2001 je bila ustanovljena veriga frizerskih salonov SIMPLE, ki posluje tako na domačem trgu kot v tujini. Na področju Slovenije podjetje šteje več kot 30 frizerskih salonov in še enkrat toliko salonov v tujini. Njihovi saloni so pozicionirani v nakupovalnih centrih z namenom, saj stranke na takšen način prihranijo čas in denar. Ker ponujajo storitve brez čakalnih vrst, lahko stranke dobijo hitre in cenovno ugodne, a obenem kakovostne storitve.

Ker pričeska pove veliko o človeku, ji je vredno nameniti tudi dovolj pozornosti. Striženje v salonu SIMPLE temelji na aktualnih modnih smernicah, pričeske pa so zasnovane tako, da je njihovo vzdrževanje preprosto tudi ob domači negi, različne tehnike barvanja in oblikovanja, ki jih vrhunski frizerji v salonu obvladajo, pa dodajo pričeski nekaj več, zaradi česar boste občutili novo svežino v videzu.