Iglu Šport | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Kakovostna outdoor oprema za vsak okus. Izberite najboljša oblačila, obutev in opremo za naslednji podvig v Iglu Šport.

Iglu Šport

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport

Vse za pohodništvo, gorništvo, plezanje in taborjenje

Nove zmage se začnejo s profesionalno opremo. Ne glede na to, ali se pripravljate na nov pohod po čudoviti Sloveniji, osvajanje novega več-tisočaka, vznemirljivo turno smuko ali nepozabno taborjenje, skočite v Iglu Šport po najboljšo opremo za vse outdoor športe. Trgovina v nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik je bogato založena s kakovostno žensko, moško in otroško kolekcijo oblačil in obutve za gorništvo, pohodništvo, alpinizem in plezanje. Anoraki, soft shell jakne, pohodniške hlače, toplo spodnje perilo in funkcionalna oblačila priljubljenih znamk so idealna za aktivno življenje in se lepo zložijo v pohodniški nahrbtnik.

V ponudbi imajo tudi široko izbiro športne opreme za gorništvo, kot so dereze, cepini, smuči, kompasi in drugi instrumenti za orientacijo, plezalna oprema, zaščitne čelade, torbe in še več dodatkov za aktivno življenje. Za vse navdušene tabornike pa so tu še kakovostni šotori, spalne vreče, zložljivo pohištvo in vse za udobno življenje v kampu – tako ob najljubšem jezeru kot visoko nad oblaki.

Iglu Šport nudi kakovostno opremo za vse vaše outdoor podvige

Iglu Šport je vodilno podjetje pri prodaji outdoor opreme v Sloveniji. Svojim kupcem ponuja najširši izbor opreme za gorništvo, pohodništvo, alpinizem, plezanje in taborjenje, kot tudi kakovostne smuči in opremo za turno smuko. V trgovinah Iglu Šport boste vedno našli kakovostno ponudbo priljubljenih blagovnih znamk športne opreme, kot so Mammut, La Sportiva, Ortovox, Camp, Karibu, Millet in številne druge. Velika prednost trgovin Iglu Šport je strokovno svetovanje, ki ga kupci lahko dobijo pri nakupu opreme. Prijazno in usposobljeno osebje v vseh trgovinah Iglu Šport vam bo z veseljem priskočilo na pomoč pri izbiri prave obutve ali najbolj ustrezne opreme za vaše potrebe. Ko ste v dilemi, le vprašajte. Z osveščanjem in strokovnimi nasveti vam bo osebje pomagalo tudi do večje varnosti in previdnosti pri vaših naslednjih podvigih v gorah.

Trgovine Iglu Šport lahko najdete na 15 lokacijah po Sloveniji. V izbranih trgovinah Iglu Šport si lahko opremo, kot so cepin, dereze, plezalni pas ali turne smuči, tudi izposodite.