Infotočka

Vedno pripravljeni na pomoč

Imate vprašanje ali potrebujete informacijo? V prvem nadstropju Supernove Ljubljana Rudnik vas pričakajo prijazne in nasmejane Supernovine informatorke. Na infotočki lahko kupite darilne kartice Supernova in  uporabite garderobne omarice ter si s tem ustvarite prijetno nakupovalno izkušnjo.

Čas informacij: pon-sob: 09.00-21.00
E-mail: info@supernova.si
Telefon: +386 8 200 8000

Storitve

VEDNO PRI ROKI

Garderobe

Garderobe

Nakupujte neobremenjeni

Olajšajte si obisk Supernove Ljubljana Rudnik in uporabite naše garderobe.

Na voljo so vam garderobne omarice, v katere lahko odložite osebno garderobo in predmete.

Medtem ko nakupujete bodo vaši plašči, bunde, jopice in predmeti varno shranjeni, vi pa boste imeli proste roke.

Darilne kartice

V Supernovi Ljubljana Rudnik lahko izkoristite Darilno kartico Supernova

V trgovinah in lokalih Supernove Ljubljana Rudnik lahko nakupujete z Darilno kartico Supernova. Obiščite nas in preverite pestro ponudbo v poslovalnicah.

Še nimate Darilne kartice Supernova? Naročite si svojo in razveselite svoje najdražje. Izberite tematski motiv, napolnite kartico s poljubnim zneskom do 300 € in polepšajte praznike svojim najdražjim. Kartice veljajo 4 leta od nakupa. Z njimi lahko nakupujete v več kot 700 poslovalnicah v nakupovalnih centrih Supernova.

Več si preberite tukaj.

Nikoli več ne boste v zadregi, ko boste kupovali darila.

Brezplačni internetni dostop

Delite svojo nakupovalno izkušnjo tudi z internetnimi prijatelji!

Ostanite povezani z brezplačnim internetnim dostopom v Supernovi Ljubljana Rudnik!

Supernova Ljubljana Rudnik vam nudi možnost uporabe brezplačne povezave z internetom.

Naložite novo Instagram zgodbo ter pokažite svojim sledilcem, kako zabavno je nakupovanje v Supernovi, preverite svojo e-pošto, ne spreglejte pomembnih sporočil iz službe ali pa poklepetajte s prijatelji, ki vam bodo pomagali pri odločitvi, katera modna kombinacija vam najbolje pristaja.

Previjalnica

Družinam prijazen center

Tako v pritličju kot v prvem nadstropju Supernove Ljubljana Rudnik se poleg toaletnih prostorov nahaja tudi previjalnica, kamor se lahko z najmlajšimi umaknete. Tukaj lahko v miru nahranite dojenčka ali preobleče umazane pleničke. Za prijetno nakupovalno izkušnjo poskrbimo tako, da ustvarjamo družinam prijazne prostore.  

Staršem in otrokom prijazno središče!

Bankomat

Denarnici prijazno

Za brezskrbne nakupe bo poskrbljeno v Supernovi, saj boste lahko vseskozi na tekočem s svojim finančnim stanjem. V našem nakupovalnem centru boste našli tudi bankomat, kjer lahko uredite osnovne finančne storitve.

Invalidski vozički

Brezplačna uporaba invalidskega vozička

V nakupovalnem centru je na voljo 1 invalidski voziček, ki bo zagotovo marsikomu olajšal obisk centra in nakupovanje. Invalidski voziček si lahko brezplačno izposodite na informacijah centra, v prvem nadstropju, takoj pri vhodu iz 2. etaže parkirne hiše.

Invalidom prijazno nakupovanje

Poštne storitve

GLS Paketomat

Nakupovalno središče ponuja preplet različnih trgovin, storitev in druženja. Med ostalimi opravki lahko v Supernovi Ljubljana Rudnik oddate ali sprejmete pošiljke v obliki paketov.

GLS Paketomati so dostopni 24 ur na dan/vse dni v tednu, paket lahko prevzamete, ko se peljete v trgovino ali vračate iz službe. Prevzem na GLS Paketomatu je popolnoma brezplačen. Nahaja se ob glavnem vhodu na začetku peš cone nakupovalnega centra.

ZA JEKLENE KONJIČKE

Brezplačno parkirišče

1800 brezplačnih in varnih parkirišč

Nakupovalni center Supernova Ljubljana Rudnik se nahaja v osrčju industrijske cone Rudnik, do katerega z lahkoto dostopate z ljubljanske južne obvoznice: izvoz Ljubljana-Rudnik.

Parkirate lahko na 1800 brezplačnih parkirnih mestih v 4-etažni parkirni hiši. Nakupovalni vozički Mercator so na voljo v vsakem nadstropju.

 

Avtopralnica

Privoščite razvajanje tudi vašemu jeklenemu konjičku!

Najlepše je poskrbeti za dve muhi na en mah, zato vam lahko med nakupovanjem v Supernovi Ljubljana Rudnik vašega jeklenega konjička zunanje operemo in notranje očistimo.

Delovni čas avtopralnice
med tednom: 8.00–21.00
sobota: 8.00–21.00
nedelja: ZAPRTO

CarShare

Uradno parkirno mesto in polnilnica Avant2Go

Za našo avtopralnico se nahaja Car Sharing postaja. Za uporabnike storitve Avant2Go je rezerviranih 6 parkirnih mest, na voljo pa je tudi polnjenje najetega električnega avtomobila.

Pripeljite, napolnite in avto pustite naslednjemu uporabniku. Bolj preprosto skorajda ne gre.

JAVNI PREVOZ

Javni transport

Vabljeni na urbani nakupovalni sprehod!

Nakupovalni center Supernova Ljubljana Rudnik je enostavno dostopen tudi z javnim prevozom. Do nakupovalnega centra oziroma njegove bližine vozijo številne avtobusne linije mestnega prometa Ljubljana.

Skočite na avtobus Ljubljanskega potniškega prometa (LPP) številka 27, 3 ali 3B in se pripeljite naravnost do Supernove Ljubljana Rudnik.

Izstopite na avtobusni postaji:

  • Postaja NS Rudnik, ki je oddaljena 170 m, 2 minut peš.
  • Postaja Gornji Rudnik, ki je oddaljena 450 m, 5 minut peš.

Skočite na avtobus in se zapeljite Supernove!

Postaja BicikeLJ

Pripeljite se v nakupe na okolju prijazen način

Pred nakupovalnim centrom Supernova Ljubljana Rudnik je postavljena tudi postaja za izposojo javnih koles BicikeLJ. Brez skrbi se lahko pripeljete tik do vhoda, parkirate kolo in se podate v raziskovanje nakupovalnih ulic.

Postaja BicikeLJ se nahaja pri glavnem vhodu.

ZABAVA

Zunanje igrišče

Zabava se v Supernovi nikoli ne konča

Za naše najmlajše obiskovalce imamo v Supernovi Ljubljana Rudnik kar dve razburljivi igrišči. Mali raziskovalci, stari od 1 do 10 let, bodo zagotovo navdušeni nad igrali ob lokalu Lolita, za najbolj pogumne pa sta na voljo še dve plezalni steni v peš coni pri parkirni hiši.

Aktivno, zabavno in v družbi novih prijateljev. V Supernovi vemo, kako najmlajšim popestriti dan.

Igralnica Zumma Kids

Otroška igrala, trampolini, interaktivni kotički in še več

Ogromna igralnica z izvirnimi igrali za otroke od 3 do 15 let. Zumma Kids je najsrečnejše otroško mesto na svetu. Spustite svoje najmlajše v popoln svet zabave. Plezalne stene, zibajoči se mostovi, prava TAG arena in veliko skritih kotičkov, ki jih otroci z veseljem raziskujejo pričara vedno nova doživetja.

V igralnici Zumma Kids lahko otroci praznujejo rojstni dan, pripravijo pa vam tudi odlično pogostitev.

Dobrodošli v Zumma Kids.

Avtomalčki

Zabavni otroški avtomobili za nakupovanje v slogu

Si vaši malčki želijo voziti pravo limuzino ali morda športni kabriolet? V Supernovi Ljubljana Rudnik se jim uresničijo vse želje. Avtomalčki ponujajo širok vozni park otroških avtomobilov.

Avtomobilčki so namenjeni otrokom od 1 do 8 let, za otroke mlajše od 4 let pa je obvezno spremstvo odrasle osebe. Na voljo so pri infotočki.

Igralni avtomati

Zabava med nakupi za vse starosti

V prvem nadstropju nakupovalnega centra vas pričakujejo tudi zabavni igralni avtomati. Poskusite se v razburljivih igrah, premagajte prijatelje in postavite nove rekorde.

Avtomati delujejo na žetone, le te pa lahko kupite pri avtomatih.

Notranja otroška igrala

Pustite domišljiji prosto pot

V pritličju Supernove Ljubljana Rudnik se nahajajo super otroška igrala, kjer bodo otroci lahko pustili domišljiji prosto pot in se ob tem brezskrbno zabavali. Igra je za najmlajše zelo pomembna. Otroci skozi igro raziskujejo in se učijo razumeti svet okoli sebe ter pri tem še posebej uživajo.

Naj se tudi vaši malčki zabavajo med obiskom Supernove Ljubljana Rudnik.

Kino

Neverjetno kino doživetje v novih kino dvoranah Cineplexx

Sedem sodobno opremljenih kino dvoran in vrhunska kino tehnologija za najboljšo izkušnjo gledanja filmov. Doživite najnovejše filmske uspešnice na popolnoma nov način v novem kino multipleksu Cineplexx.

Poleg standardnih sedežev lahko izberete tudi romantične sedeže za zaljubljence, VIP usnjene sedeže z dvojnimi počivalniki za roke ter najboljše VIP DELUXE sedeže z nastavljivim počivalnikom za noge in klubsko mizico.

Spoznaj kino Cineplexx.

SUPER pustolovski tobogan

Spustite se v novo doživetje

V Supernovi Ljubljana Rudnik te razveseli še ena SUPER novost. Za vse ljubitelje adrenalina smo postavili še večji in bolj vijugast SUPER PUSTOLOVSKI TOBOGAN.

Spustite se v zabavo ali pa izkoristite hitro pot med nakupi.

Tobogan je namenjen starejšim od 6 let, mlajši otroci se po njem lahko spustijo le ob spremstvu odgovorne osebe. Za varno uporabo upoštevajte navodila pri vrhu tobogana.

Pridite na SUPER zabavo!

 

Balvanska stena Spodmol

Plezanje za začetnike in izkušene plezalce

Balvaniranje je prijetna aktivnost, primerna za vsakogar, saj v primerjavi s plezanjem na višjih stenah, za izvajanje ni potrebnega nobenega tehničnega znanja. Prostor se razprostira na 275 kvadratnih metrih in ponuja balvanske probleme tako za začetnike, kakor tudi zahtevnejše plezalce. V dvorani je poleg postavljenih plezalnih smeri tudi ogrevalna stena in stena namenjena izključno otrokom.

Balvanska stena Spodmol se nahaja ob trgovini Kibuba (vhod skozi trgovino). 

Več informacij najdete tukaj.

Nova dimenzija igre v WOOP! VR

Nadenite si VR očala in se podajte na ekskluzivno avanturo v virtualni resničnosti. S prijatelji vstopite v svet Vikingov, v divji zahod ali v vesolje, kjer zgradite najdaljšo vesoljsko kačo. Lahko pa postanete Ghostbusters in se podate na lov za duhovi. Pomerite se s piratskimi kuharji, rešite svet pred zombiji ali zaplešite na vesoljskem plesnem tekmovanju. Izberite svojo igro in naj se zabava prične.
 
Odkrijte novo dimenzijo igre v Supernovi Ljubljana Rudnik. VR platforma se nahaja pred vhodom v WOOP! IZZIVE

ZA LAČNE

Gostinska oaza

Okrepčajte se med nakupi

V celotnem nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik je na voljo 19 restavracij in barov z raznoliko vrhunsko kulinarično ponudbo. Od mednarodnih do lokalnih jedi in ulične hrane, sami izberete, s čim si boste popestrili gurmansko izkušnjo.

Velika novost je tudi »Food Court« v pritličju novega dela centra. Naročite jedi iz različnih restavracij in uživajte skupaj za isto mizo. Skupne mize so na voljo tako v notranjem delu centra, kot tudi na zunanji terasi.

Nič več prerekanja, kje bomo danes jedli!