L'Occitane | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Vaš košček Provanse v Supernovi! L'Occitane vas razvaja z visokokakovostnimi, čutnimi negovalnimi izdelki in dišavami, ki jih je navdihnila neponovljiva Provansa. Ko vstopite v L'Occitane, vstopite v svet užitka in dobrega počutja.

L'Occitane

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota

Odkrijte dišave Provanse v trgovini L’Occitane v Supernovi Ljubljana Rudnik

V trgovini L’OCCITANE v nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik so vam na voljo številni parfumi in toaletne vodice, ki jih je navdihnila dehteča Provansa. Vse lahko tudi preizkusite – morda boste prav v trgovini L’OCCITANE našli svojo novo najljubšo dišavo. Izbirate lahko tudi med bogato ponudbo krem, losjonov, mil in gelov za prhanje iz najboljših naravnih sestavin, ki prihajajo iz osrčja Provanse. Zagotovo vas bodo očarale tudi dišave za dom, ki v prostor vnesejo toplino in vas sprostijo.

Dišave, dezodoranti, šamponi, balzami in drugi izdelki za nego las, zlasti za suhe in poškodovane lase, geli za prhanje, najrazličnejše dišeče kreme za roke in telo ter naravni negovalni izdelki za obraz bodo vašo osebno nego dvignili na višjo raven. V L’OCCITANU so na voljo tudi sočne sadne šminke – v nežni sadni različici ter intenzivni različici z izjemno obstojnostjo. Bogata ponudba obsega tudi izdelke za britje ter nego obraza in telesa za moške, ki so zasnovani posebej za potrebe sodobnega moškega in njegove zahtevne kože.

Aromatična Provansa čaka, da jo odkrijete v trgovini L’OCCITANE v Supernovi Ljubljana Rudnik.

L'Occitane – naravna kozmetika in dišave, ki prebudijo čute

Blagovna znamka L'Occitane zagotavlja le najboljše iz Provanse za edinstveno sijočo lepoto. Od ustanovitve leta 1976 L'Occitane goji preproste vrednote: pristnost, spoštovanje in užitek ob uporabi. Dovršene negovalne formule, zasnovane z visokokakovostnimi in sledljivimi naravnimi sestavinami, so razvite z vsem spoštovanjem do človeka, okolja in živali.

Vsak obisk trgovine L'Occitane je pravo senzorično popotovanje od Provanse do obale Sredozemlja, razvajanje vseh čutov s prefinjenimi dišavami in razkošnimi teksturami ter doživetje mediteranskega 'art-de-vivre' – umetnosti uživanja življenja.

V podjetju L'Occitane so leta 2006 ustanovili Fundacijo L'Occitane, ki se osredotoča na družbeno odgovorna dejanja in pobude. Trenutno sta v ospredju dve področji delovanja: pomoč slepim in slabovidnim po vsem svetu ter pomoč ženskam v Burkina Fasu pri doseganju njihove ekonomske neodvisnosti.