Bags&More | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Bogata ponudba potovalnega programa, galanterije in modnih dodatkov. PICARD, Betty Barclay, Agatha Ruiz de la Prada, Oilily, Brunotti, Eastpak, Pulse, Convers, Dakine, PIP Studio, ESPRIT, Benetton, Sisley, Roncato, Travelite, NICI - to in še več najdete v poslovalnici Bags&More!

Bags&More

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Nakit in modni dodatki
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Nakit in modni dodatki
Popusti
Dodatnih -20%
Dnevi popustov na torbice v Bags&More
Velja do: 3. marec 2024

Dodatnih 20% popusta ne že znižano ponudbo!

Nič ne dvigne ženskega stylinga bolj kot premišljeno izbrana modna torbica. V Bags&More v teh dneh potekajo Dnevi popustov na torbice in razvajanje z odličnimi prihranki. Vse že znižane ženske torbice in modne nahrbtnike so še dodatno znižali za 20%, kar vam zagotovi brezskrben šoping, ki vam ne bo opustošil denarnice. Popust velja na vse znamke, tudi priznane in priljubljene Liu Jo, Guess, Valentino, Desigual, L.Credi … Dobra torbica za vaš osebni modni stil ni nujno pregrešno draga, kar vsakič znova dokazuje galanterija Bags&More. Vabljeni po nakupih!

Akcija velja od 19. 2. do 3. 3. 2024 na artikle, znižane do -60%. Dodatni popust se obračuna na blagajni ob nakupu nad 20 €.
Najmanj -20%
Potovalni dodatki Reisenthel zdaj s popustom
Velja od: 19. februar 2024

Ker so šolske počitnice pred vrati, se marsikdo odpravlja na krajši izlet ali daljše potovanje, smučanje ali obisk toplih krajev. In kaj je obvezna oprema, ko načrtujemo počitnice? Dobra potovalna oprema! Ta mesec v galanteriji Bags&More izkoristite odličen popust na potovalne torbe in dodatke Reisenthel, znižani so za 20%, izbrana ponudba pa kar do -50%. Prepričali vas bodo izjemna kakovost, vzdržljivost in pestra izbira barv in potiskov.

Akcija velja do 29. 2. 2024 ob nakupu nad 20 €.

Največja ponudba potovalne in modne galanterije ter darilnega programa v Supernovi Ljubljana Rudnik

Podjetje je generalni uvoznik in distributer številnih priznanih blagovnih znamk kot so Roncato, Eastpak, Picard, Fiorelli, Valentino, Nici, Pilot, Edding, Jolly, Fila. Poleg naštetih pa se najdejo tudi znamke Esprit, Desigual, Zwei, Gabol, Nike, Adidas, Dakine, Reebok, Delsey, Swissbrand, Totto, Anekke, s.Oliver in številne druge. Podjetje kreira tudi lastne prodajne linije Travel & more, Fashion & more, Umbrella & more, Wallet & more, Bottle & more in Rucksack Only.  

V prodajni ponudbi galanterij Bags&More, boste našli kovčke, potovalke, kozmetične kovčke in vse potrebno za potovanja: torbice, denarnice, pasove, dežnike in pa tudi šolske torbe ter peresnice. V poslovalnici Bags&More v Nakupovalnem centru Supernova Rudnik je po znižanih cenah na voljo tudi outlet prodajna ponudba, v kateri so zbrane kolekcije preteklih sezon priznanih blagovnih znamk po zelo ugodnih cenah. Poleg tega pa v Bags&More konstantno na voljo tudi razne akcije in ugodnosti ter sezonski popusti.

Torbice, papirnica in še več ...

Bags&More in Office&More je vodilno trgovsko podjetje, specializirano za področje galanterije in papirnice. Podjetje z zaščitnim znakom »&More« je uradni zastopnik več kot 30 priznanih blagovnih znamk, kot so Roncato, Eastpak, Picard, Valentino, Nici, Fila, Esprit, Desigual, Nike, adidas, Dakine, Reebok, Delsey, Swissbrand, Anekke in s.Oliver. V Sloveniji je na trgu prisotno že od leta 1991 in se trenutno ponaša z več kot 65 poslovalnicami. 

Slogan podjetja »Več za Vas« nakazuje najširšo ponudbo tako glede izbire kot kakovosti in cene. Uspeh dosega s premišljeno izbiro blagovnih znamk ter izvirnimi lastnimi prodajnimi linijami, s katerimi se odziva na spremembe na trgu ter sledi modnim smernicam. Bags&More je pravi specialist ženske in moške potovalne in modne galanterije, darilnega programa, pisarniškega in šolskega materiala ter promocijskih in poslovnih daril. Za sabo pa ima tudi že uspešna sodelovanja s priljubljenimi slovenskimi ikonami, kot sta Luka Dončić in Lepa Afna, s katerima je oblikovalo slikovite šolske kolekcije.