Addiko Bank | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Enostavno in učinkovito bančno poslovanje. Kredit, zavarovanje, varčevanje, plačilne kartice in druge finančne storitve lahko pri Addiko Bank uredite kar med nakupi.

Addiko Bank

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Banka s hitrimi in razumljivimi storitvami

Razmišljate o menjavi banke? Prestopite na stran vam prilagojenih, hitrih in enostavnih bančnih storitev Addiko Bank. Moderna poslovalnica banke je priročno locirana v nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik, tako da lahko vse na banki uredite kar med nakupi. Izkušeni bančni svetovalci Addiko Bank vam bodo pripravili ponudbo za ugoden stanovanjski kredit, ko se odločate za nakup novega doma ali obnovo hiše, predstavili priročne hitre kredite, pomagali odpreti bančni račun ter odgovorili na vsa vaša vprašanja glede likvidnosti, zavarovanj, limita na osebnem računu, obrestnih mer ter varčevalnih načrtov po vaši meri.

Tudi, ko želite večje nakupe plačati na obroke, potrebujete novo plačilno kartico Maestro za brezstično plačevanje, kreditno kartico Mastercard ali predplačniško kartico za varne spletne nakupe vam Addiko Bank nudi izjemno ugodno rešitev. Ko odprete svoj transakcijski račun pri Addiko Bank, vam brezplačno, hitro in zanesljivo uredijo zamenjavo banke in prenos sredstev na vaš novi račun, omogočijo pa vam tudi sodobne digitalne bančne storitve. Poenostavite svoje bančno poslovanje z Addiko Bank.

Addiko Bank – preproste in zanesljive bančne storitve z dodano vrednostjo

Addiko Bank AG je bančna mreža, ki ima ključne trge na Hrvaškem, v Sloveniji, Bosni in Hercegovini, Srbiji in Črni Gori pod skupno krovno družbo Addiko Bank AG, katere sedež je na Dunaju, Avstrija. Ključ svojega uspeha gradi Addiko Bank na ustvarjanju vrednosti za stranke in se osredotoča na tisto, kar je strankam res pomembno – hitre, preproste, zanesljive in učinkovite bančne storitve za vsak dan. Addiko Bank tako zagotavlja kakovostne storitve, ki izhajajo iz potreb strank, se zavzema za stalno izboljšanje teh in njihovo prilagajanje trenutnim spremembam na trgu.

Addiko Bank sledi filozofiji »raje malo stvari počnemo odlično kot veliko stvari dobro«. Zato pri banki ne nudijo celovitega spektra bančnih storitev, temveč zgolj tiste storitve, ki strankam prinašajo večjo dodano vrednost. Tako zagotavljajo kakovost, lažje sprejemanje finančnih odločitev in varne storitve. Če iščete banko, ki je osredotočena na učinkovitost, jasne in razumljive storitve ter krajše čakalne vrste, je Addiko Bank prava izbira za vas.