Crocs | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Crocs™ – prepoznavna obutev z več kot 120 različnimi modeli za moške, ženske in otroke. S svojo barvitostjo in udobnostjo je Crocs obutev primerna za vse priložnosti in za vsako vreme.

Crocs

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev

Izberite svoje najljubše Crocse v Supernovi Ljubljana Rudnik

Leta 2008 je podjetje vstopilo na trg golf čevljev in s tem pridobilo proizvajalca te obutve - Bite Footwear in tako je bil predstavljen par golfističnih čevljev v stilu Croc, Ace. Kolekcija "Fuzz Collection" z odstranljivimi volnenimi oblogami pa je v ponudbi za zimsko sezono. Obutev Crocs je zelo udobna, zato je primerna tudi za celodnevno nošenje v neugodnih razmerah. Podjetje je razvilo celotno kolekcijo čevljev namenjeni za nošenje na delovnem mestu, da bi svojim strankam omogočili kar največje udobje tudi na delu. 

Na voljo so različne kolekcije in dodatki za moške, ženske in otroke. Podjetje pa je izdalo tudi linijo torbic v različnih barvah. V primeru da z nakupom niste zadovoljni, vam Crocs zagotavlja 90-dnevni poskusni rok in v primeru vračila izdelka, vam povrne kupnino. 

Crocs – obutev, ki so jo lahko tudi poljubno okrasite

Crocs, Inc. je ameriško podjetje s sedežem v Niwotu v Koloradu, ki distribuira in je nekoč tudi izdelovalo te penaste cokle. Crocs sta leta 2002 ustanovila Lyndon "Duke" Hanson in George Boedecker Jr., zasnovo za moderen oz. penast cokel pa sta pridobila pri podjetju Foam Creations. Čevelj je bil prvotno razvit kot čevelj za čolnarjenje. Prvi model, ki ga je izdelal Crocs, namenjen za na plažo, je bil predstavljen leta 2002 na Floridi, prodanih pa je bilo 200 parov. Od takrat je Crocs prodal 600 milijonov parov čevljev.

Crocs so na voljo v različnih stilih, v množici barv, vzorcev in modelov. Čevlji iz kolekcije Classic so na voljo v več kot 20 barvah: večina drugih kolekcij pa zajema barvno paleto od štiri do šest barv ali dvobarvne kombinacije. Crocs oblikuje raznovrstne kolekcije, prilagojene različnim razmeram in okoliščinam, da jih je mogoče nositi v katerem koli letnem času. Prodaja pa tudi dodatke Jibbitz, to so okraski, ki jih je mogoče prilepiti na prezračevalne luknje v čevljih.

Novice
Nova kolekcija
CROCS: Ovijte se v zimsko udobje
27. november 2023

Crocs je ustvaril pravi must have letošnje zime, ki bo navdušil vse ljubitelje mode in samoizražanja ter kreativne posameznike. To je obutev s toplo notranjostjo oz. mucko, ki narekuje modne trende.

Spoznajte Furever Crush,  klasičen Crocs cokel, ki ima tako v notranjosti kot na zunanjem delu obutve toplo mucko. Podplat je nekoliko višji, s čimer se Furever Crush lepo poveže s Crush kolekcijo.

Furever Crush-u se je pridružila tudi nova kolekcija Stomp, ki se predstavlja s tremi modeli. Le-ti bodo vsakodnevnim outfitom dodali višino, šik in udobje, da pa si boste Crocs par lahko naredili popolnoma svoj, lahko izbirate med raznolikimi Jibbitzi in barvitimi Crocs nogavicami.

Nova zimska kolekcija Stomp je torej nekoliko bolj trendovska in združuje modele, ki bodo prepričali vse modne navdušence. Klasičen Stomp Lined Clog ima bolj chunky videz, s katerim boste v svojem ritmu udobno stopali po okrašenih mestnih ulicah. Stomp Puff Boot in Stomp Lined Boot pa sta topla trendi škornja, ki ju odlikujeta mehkoba in toplina.