Sport Vision | Ljubljana-Rudnik | Supernova

V Sport Vision boste našli vse za šport in rekreacijo. Obiščite poslovalnico v Supernovi Ljubljana Rudnik in preglejte pestro ponudbo športne opreme ter oblačil.

Sport Vision

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport

Športna oprema za vse generacije

V poslovalnici Sport Vision v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik so na voljo športna oblačila in obutev za ženske, moške in otroke. Izbirate lahko med opremo za dvorano, lifestyle-sls, košarko, nogomet, pohodništvo, prosti čas, skate, smučanje, bord, tek, tenis, trening in v outlet ponudbi, kjer so na voljo izdelki iz preteklih kolekcij po znižanih cenah.

V prodajni ponudbi so poleg športne obutve in oblačil tudi razni športni dodatki kot so smučarska očala, nogavice, nahrbtniki, kape, čelade in drugo. Izdelki pa pripadajo raznim blagovnim znamkam vrhunske kvalitete kot so Adidas, Dakine, Crocs, Salomon, Nike, Vans, Speedo, New Balance, Moon Boot, Merrell, Icepeak in druge.

Športna in trend obutev priznanih blagovnih znamk

Podjetje Sport Vision je vodilno na področju športne in trend obutve, sedež podjetja pa je v Ljubljani. Veriga trgovin Sport Vision, Buzz, Tomas Sport in Sneakers obsega 23 poslovalnic v Sloveniji. Trgovine se nahajajo v največjih nakupovalnih centrih in v peš conah v glavnih mestih, podjetje pa posluje tudi preko spletnih trgovin Tomassport.si, Buzz.com, Sportvision-slovenija.com in Sneakers.si. Glavne kategorije športne opreme, ki jo Tomas Sport prodaja so: tek, košarka, trening, pohodništvo in trend obutev.

Sport Vision sodeluje izključno z dobavitelji vrhunskih blagovnih znamk, kar strankam zagotavlja kvalitetne in varne nakupe. Vsi izdelki v trgovini imajo 30. dnevno brezpogojno garancijo, saj v primeru, da jih vrnete dobite v celoti povrnjeno kupnino. Sport Vision zagotavlja zadovoljstvo z nakupom vsem strankam, saj ima v svoji ekipi zaposlene strokovnjake s področja tehnologije športne obutve in oblačil, ki imajo dolgoletne izkušnje pri prodaji športne obutve in oblačil in tako bodo vsakomur znali pravilno svetovati, da se bo odločil za pravi izdelek.