Slowatch | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Slowatch je vodilno podjetje na področju prodaje ur in nakita z dolgoletno tradicijo. Obsega široko mrežo svojih prodajaln po vsej Sloveniji in lasten servis.

Slowatch

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Nakit in modni dodatki
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Nakit in modni dodatki

Ure, prstani, zapestnice, ogrlice, očala …

Osnovna naloga podjetja Slowatch je skrb za zadovoljstvo strank. V ta namen nenehno bogatijo ponudbo blagovnih znamk in nadgrajujejo nivo svojih storitev, tako strokovno usposobljenost svetovalcev kot tudi urarskih mojstrov, ki nudijo pooblaščen servis ur. Ure in nakit v ponudbi so narejeni iz različnih visokokakovostnih materialov, kot so srebro, zlato, usnje, nerjaveče jeklo, medenina, steklo, keramika in drugi.

V poslovalnici Slowatch v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik lahko izbirate med raznimi modelih ženskih, moških ali otroških ur, manšetnimi gumbi, obeski, prstani, uhani, verižicami, zapestnicami, sponkami za denar, obeski za ključe, zapestnicami za gleženj in sončnimi očali. Vsi izdelki pa pripadajo priznanim blagovnim znamkam Calvin Klein, Cluse, Diesel, DKNY, Emporio Armani, Fossil, Guess, Michael Kors, Morellato, Skagen, Swarovski, Thomas Sabo, Trollbeads in drugim.

Slowatch – vrhunska kakovost po odlični ceni

Slowatch je slovensko podjetje z 20-letno tradicijo, ki na področju prodaje ur in nakita zaseda vodilno mesto. Zastopa več kot 40 priznanih znamk in pokriva širok nabor urarske ponudbe, vse do prestižnih ur za najzahtevnejše kupce. Poleg ur imajo v Slowatchu tudi veliko izbiro modnega nakita priznanih znamk.

Pri Slowatchu skrbijo za zadovoljstvo svojih strank, zato tudi nenehno bogatijo ponudbo in nadgrajujejo raven svojih storitev. Redno skrbijo tudi za strokovno usposobljenost svetovalcev na prodajnih mestih, kot tudi urarskih mojstrov, ki so vedno na tekočem in zagotavljajo vrhunske osnovne urarske storitve. V trgovini Slowatch boste vedno našli le najboljše iz svetovne ponudbe in odlično svetovanje tako glede modnih trendov kot uporabe in funkcij vaše nove ure.