Baby Center | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Največja otroška trgovina v Sloveniji vam nudi vse za nosečnice, dojenčke in otroke do 14 let. Oblecite in opremite male junake za nove podvige v Baby Centru. Ne pozabite na kakovostne igrače!

Baby Center

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Otroci
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Otroci

Ponudba, ki jo otroci obožujejo

Srečni trenutki se začnejo v Baby Centru. Od prve odejice, do prvega medvedka in prvih copatk, trgovina Baby Center je prava mala oaza otroške sreče. Na enem mestu vam ponujajo najboljše izdelke za otroke in nosečnice. Vsi izdelki so preverjene kakovosti, iz varnih materialov in po najnovejših trendih otroške ponudbe.

Trgovina v nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik vam poleg vrhunskih vozičkov in avtosedežev nudi še najbolj domiselne didaktične igrače in zunanja igrala, nežne kozmetične izdelke, otroško pohištvo in spalni program ter vse male nepogrešljive pripomočke, ki tako mamici kot otroku olajšajo vsakdan. Prav tako bogata in raznolika je tudi izbira na modnem oddelku z otroško modo do velikosti 164 cm in otroško obutvijo do velikosti 35. Oblačila za dojenčke, malčke in starejše otroke vse do najstniških let vas bodo navdušila. Od ljubkih kompletov, bodijev in širokih hlač za čez pleničke do trendovskih oblačil po navdihu ulične mode, Baby Center je pravi naslov za kakovostna otroška oblačila, čevlje, superge in modne dodatke. V trgovini vam zagotovijo popolne storitve in odlično svetovanje, zato jih obiščite, preizkusite izdelke in izberite najboljše za vašega malčka.

Baby Center, dodatna roka za vse vaše začetke.

Že skoraj tri desetletja Baby Center stremi k temu, da bi kar se da olajšal težke čase, ki se občasno pojavijo pri vsakem starševstvu z namenom, da bi otrokom zagotovili čim lepše in čimbolj brezskrbno otroštvo. Zaupanje njihovih kupcev ter dolgoletna zvestoba, je največja motivacija, ki jim daje zagon za še bolj kakovostno svetovanje, za najbolj prefinjeno ponudbo izdelkov ter izvedbo storitev na kar najvišjem nivoju.

Baby Center se zaveda, kaj pomeni biti starš. To vedno nujno ne pomeni, da je pot lahka, sigurno pa pomeni stopati po poti polni presenečenj, nepričakovane sreče in veselja. Ker je včasih pot starševstva naporna, vam Baby Center vseskozi stoji ob strani, da bo kar se da pogosto le najlepša. Ker včasih ne zmoremo vsega sami in bi morda potrebovali dodatno roko in iskren nasmeh, vam Baby Center ponuja tisto roko, ki vas bo spodbujala, vodila in tolažila. 

Novice
Novo!
Katalog igrač Baby Center
18. november 2022

Izšel je novi Praznični katalog 2022. 

Pred nami je prav posebni praznični čas. Čas, ko se skupni trenutki odvijajo v krogu družine in prijateljev. In prav družino postavljamo v jedro našega delovanja.

Kot vse družine, tudi naša Baby Center družina raste in se veseli skupnih trenutkov. Posebej veseli smo, da se nam je pridružila Pikapolonica in obogatila našo ponudbo, s katero že dobrih 30 let razveseljujemo vas in vaše otroke.

Dragi starši, tudi letos smo pripravili prav posebni Praznični katalog, poln idej, imenitnih igrač, novosti in odličnih akcijskih ponudb. Vabimo vas, da ga prelistate, na spletu in v naših trgovinah pa izberete najlepša darila, ko so že zapisana na seznamu skritih želja! Prepričani smo, da boste odkrili številne izdelke, ki bodo vam in vašim najmlajšim popestrili ta čarobni čas, ki je pred nami. Praznujmo skupaj!

Dobrodošli v družini.

Dobrodošli v Baby Centru.