Baby Center | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Največja otroška trgovina v Sloveniji z vrhunsko ponudbo za nosečnice, dojenčke in otroke do 14 let. Skrbno izbrana kakovost, varni materiali in najširša izbira za čudovito otroštvo.

Baby Center

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Otroci
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Otroci
Popusti
Ne čakaj pomladi
Zabava se začenja zdaj
Velja od: 16. februar 2024

Pomlad se morda še ni uradno začela, a pri Baby Centru verjamemo, da je vsak trenutek pravi čas za igro na prostem in nove dogodivščine. Zato smo za vas in vaše malčke pripravili posebno ponudbo, ki obljublja zabavo že zdaj – in to z neverjetnimi popusti do 50%.

Raziščite našo široko ponudbo poganjalčkov, skirojev, koles in avtov na akumulatorski pogon, ki so kot nalašč za raziskovanje in uživanje v prvih toplih sončnih žarkih. Za vse male akrobate in tiste, ki radi skačejo in se gugajo, imamo pripravljene trampoline in gugalnice, ki bodo prinesle nešteto ur zabave in smeha na vaše dvorišče.

In ker varnost vedno postavljamo na prvo mesto, ne pozabite preveriti naše ponudbe čelad in zaščitne opreme, ki zagotavljajo, da bo igra ne samo zabavna, ampak tudi varna.

Ne zamudite te izjemne priložnosti za nakup visokokakovostne opreme za igro na prostem po znižanih cenah. Obiščite nas v eni izmed naših trgovin ali na https://www.babycenter.si/akcije/popusti-ki-topijo-zimo in si zagotovite vse potrebno za neskončno zabavo – zdaj še ugodneje, s popusti do 50% na izbrane izdelke za lep pomladni začetek.

Z Baby Centrom bo vsak dan poln dogodivščin in smeha. Zabava resnično začenja zdaj – izkoristite naše neverjetne popuste in se pripravite na aktivno pomlad!

Do -50%
Sezonski popusti v Baby Centru na oblačila in obutev
Velja do: 29. februar 2024

V trgovini Baby Center se pripravljamo na vznemirljiv začetek novega leta s sezonskimi popusti!

Z najnovejšimi modnimi trendi za otroke, ki zajemajo vse od spodnjega perila do čudovitih oblek in toplih zimskih zunanjih oblačil, boste pripravljeni na modno avanturo, tudi pri nizkih temperaturah.

Ne zamudite priložnosti za osvežitev otroške garderobe s kakovostnimi izdelki različnih modnih znamk, saj v Baby Centru lahko najdete modna oblačila znamk kot so Cool Club, Benetton, Original Marines, S.Oliver in Lucky Kiddo.

Zagotovite svojim malčkom najnovejše modne trende, saj se sezonski popusti začnejo s 4.1. in vam prinašajo ugodnosti do -50% na oblačila in do -40% na obutev.

Dobrodošli v Baby Centru.

Nosečka
Ste v veselem pričakovanju?
Velja od: 21. september 2023

Pričakovanje novega družinskega člana je čarobni čas in edinstvena izkušnja vseh bodočih staršev. Je tudi čas, ko se vam porodi cela vrsta vprašanj.

V Baby Centru so nakupi lažji

Potrebujete otroško modo, pohištvo za otroško sobico, čudovite igrače ali morda nove zimske otroške čevlje? Baby Center vam olajša izbiro ter na enostaven način približa izjemno široko in pestro ponudbo. Trgovina v nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik ponuja vse za otroka in čudovito otroštvo, pregledno združeno v treh produktnih linijah:

  • BC play s celotno paleto igrač za dojenčke in otroke do 10 leta starosti,
  • BC baby, ki ponuja vrhunske pripomočke, pohištvo in opremo za dojenčke ter
  • BC style, ki združuje udobna oblačila in obutev za dojenčke in otroke do 10 leta starosti.

Z izbrano ponudbo v vsaki liniji BC by Baby Center boste vedno našli kakovost, zanesljivost in pestrost, ki jo potrebujete tako za dojenčke kot tudi za mlajše najstnike. Pomemben del ponudbe pa predstavlja še oddelek za bodoče mamice, kjer najdete vse potrebno za brezskrbno in prijetno nosečnost.

Dobrodošli v družini Baby Center

Družina je najdragocenejša in tako zelo pomembna za varno in sproščeno odraščanje. Vsak dan znova so družine z otroci, ki bodo nekoč zrastli v izjemne posameznike, znamki Baby Center navdih in vir neizmerne inspiracije. Zato so pri snovanju široke in kakovostne ponudbe usmerjeni v najnovejše trende ter dobro poznavanje otroškega sveta in starševstva.

S celovito ponudbo, ki zagotavlja varnost, prijetno udobje in sproščeno igrivost, želi Baby Center biti tudi v prihodnje prva izbira v otroškem svetu. Za vse družine, velike ali majhne. Pomemben del uspeha znamke je tudi celovita strokovna podpora, ki odpira pot v zadovoljno nosečnost, varno in igrivo otroštvo ter veselja polno starševstvo.

Pri Baby Centru cenijo in spoštujejo prav vsako bodočo mamico, starše in vse, katerih svet se vrti okoli najmlajših, ter so izjemno ponosni, da jim le-ti zaupajo že 30 let.

Novice
Bogata ponudba
Pripravljeni na počitnice z Baby Centrom
21. februar 2024

Ko se približujejo počitnice ali pa že začenjajo počitnice, je čas, da začnemo razmišljati o vsem, kar potrebujemo za brezskrbne dni polne zabave, igre in novih dogodivščin. V trgovini Baby Center smo za vas pripravili vse, kar potrebujete za nepozabno počitniško doživetje z vašimi najmlajšimi.

Ne glede na to, ali se odpravljate na zimsko počitnice ali v tople kraje ob bazenih in morju, v Baby Centru najdete široko paleto izdelkov, ki bodo zadovoljili vsako vašo potrebo. Od avtosedežev, ki zagotavljajo varno potovanje, do vozičkov za lahkotne sprehode, prenosnih postelj za udoben spanec vašega malčka kjer koli že ste, in družabnih iger za zabavo v deževnih dneh.

Za vse male plavalce imamo pripravljeno bogato ponudbo artiklov za vodo in čofotanje v toplicah, vključno z vsemi potrebnimi pripomočki za varno zabavo v vodi. In ker vemo, kako pomembno je, da so naši najmlajši tudi na počitnicah dobro zaščiteni pred vremenskimi vplivi, ponujamo širok izbor nepremočljivih in toplih oblačil za tiste, ki se odpravljate na zimske počitnice.

Ne pozabimo tudi na trajnostni vidik potovanj – v naši ponudbi najdete kakovostne trajnostne izdelke, kot so posodice za hrano, ki so idealne za na pot in prispevajo k zmanjševanju odpadkov.

Pri Baby Centru razumemo, kako pomembno je, da so počitnice za otroke čas veselja, igre in neomejenih možnosti za raziskovanje. Zato smo poskrbeli, da boste lahko vse potrebno za počitniške avanture svojih malčkov našli na enem mestu.

Obiščite nas v trgovinah Baby Center ali na https://www.babycenter.si/top-ponudba-februar-2024 in si zagotovite vse za zabavne in brezskrbne počitnice.

Poplave
Baby Center na pomoč družinam z dojenčki in majhnimi otroki
10. avgust 2023

Nedavne katastrofalne poplave so prizadele tudi najbolj ranljive med nami – družine z dojenčki in malčki. Mnogi med njimi so izgubili streho nad glavo, varno domače okolje; starši so ostali brez osnovnih pripomočkov za nego, najmlajši pa brez svojih najljubših igrač.

V želji, da bi karseda velikemu številu družin vsaj malo olajšali nepredstavljivo stisko, smo v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije pripravili materialno humanitarno akcijo za družine, prizadete v poplavah.

Pomoči najbolj potrebnim bomo donirali:

  • pleničke za najmlajše,
  • otroška oblačila in obutev,
  • različno opremo in pripomočke ter
  • igrače.

Ker pa bi resnično želeli, da pomoč pride v prave roke, se obračamo na vse vas. Če ste med tistimi, ki vas je ujma prizadela, ali poznate družino, ki pomoč potrebuje, vas pozivamo, da se preko elektronske pošte info@zpms.si obrnete neposredno na Zvezo prijateljev mladine Slovenije, in sporočite kaj je tisto, kar bi najbolj potrebovali.

S skupnimi močmi bomo poskrbeli, da bo materialna pomoč čim prej prispela do prizadetih v karseda velikem številu in prinesla staršem ter najmlajšim vsaj malo tolažbe v teh izjemno težkih trenutkih.

Baby Center je del odraščanja generacij otrok že več kot 30 let, zato posebej sočustvujemo z vsemi družinami in upamo, da bomo s humanitarno akcijo vsaj malo omilili stisko, v kateri so se znašle.

Vse dobro vam želimo.

Vaš Baby Center