La Turka | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Originalna turška baklava, narejena po tradicionalnem receptu. Okusite čarobnost bližnjega vzhoda v številnih kombinacijah zanimivih okusov.

La Turka

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Kavarne in restavracije
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Kavarne in restavracije

Vabljeni na pravo turško baklavo

Slastna, sočna in polna pristnega okusa. Baklava je prava dama med sladicami bližnjega vzhoda. Med obiskom Supernove Ljubljana Rudnik se ustavite pri prodajalni La Turka in odkrijte strast do te sladko pregrešne sladice.

Baklave La Turka so narejene po tradicionalnem turškem receptu in se vsak dan pripravljajo sveže. V redni ponudbi prodajalne vam je na voljo kar 23 vrst baklave. Od klasične baklave, posute z orehi in pistacijami do ekskluzivnih kombinacij okusov, kot so denimo čokolada-lešnik, pistacija-pomaranča ali oreh-cimet. Prav vsaka baklava La Turka je svoje doživetje. Baklave La Turka so prave turške baklave, narejene iz tankih plasti vlečenega testa in nadeva iz kakovostnih sestavin ter ne tako sladke kot recimo bosanska baklava.

Poleg vrhunskih baklav vam La Turka ponudi tudi 55 različnih vrst lokuma, prav tako tradicionalne turške sladice, narejene iz želeja ter izjemnih polnil in dodatkov. Na voljo pa so tudi druge turške dobrote, kot na primer turški čaj, turška kava, halva in še več.

La Turka prinaša sladko tradicijo bližnjega vzhoda

La Turka je bila ustanovljena leta 2012 z misijo, da Evropi ponosno predstavi okusne in visokokakovostne turške sladice. Prva na meniju je brez pomisleka bila turška baklava, paradni konj turških sladic. Baklava je prav posebna poslastica za številne kulture. Od Balkana in Sredozemlja do Srednje Azije, baklavo najdemo v številnih variacijah in s pridihom lokalnih začimb in surovin. Pri blagovni znamki La Turka so se odločili ostati zvesti sami sebi in pristni pri svojem ustvarjanju sladic – v svojo ponudbo so vključili turško baklavo. Tako, kot so jo babice pripravljale in ob kateri so številne generacije zrasle.

Pri blagovni znamki La Turka se zavzemajo za dolgoročne odnose s strankami in zagotavljajo izjemne izdelke z iskanjem pristnosti z inovacijami in napredno tehnologijo. Verjamejo v obravnavanje strank s spoštovanjem in vero. Kreativnost, poštenost in poslovno etiko vključujejo v vse vidike poslovanja.