llaollao frozen yogurt | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Frozen yogurt številka ena v Evropi. Odkrijte popoln kremast okus in številne dodatke, ki naredijo vaš zamrznjen jogurt božanski.

llaollao frozen yogurt

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Kavarne in restavracije
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Kavarne in restavracije

Posladkajte se na zdrav način

Naraven, kremast in veliko bolj zdrav kot sladoled. Llaollao frozen yogurt je prava sveža poslastica za male in velike sladokusce. Osnova vsakega llaollao lončka je zamrznjen jogurt (frozen yogurt), narejen in najkakovostnejših sestavin, brez umetnih barvil in konzervansov. Izberite svoj najljubši okus ter svojo sladico popestrite s številnimi svežimi ali hrustljavimi dodatki, kot so sveže sezonsko sadje, prelivi, žitarice ali bombončki in druge male pregrehe.

Llaollao frozen yogurt se nahaja v prijetnem in udobnem kotičku prvega nadstropja Supernove Ljubljana Rudnik. Majhna, a prikupna poslovalnica bo zagotovo navdušila vse ljubitelje osvežujočega in okusnega frozen yogurta. Tega lahko naročite za s sabo ali pa posedite pri mizi na udobnih stolih, kjer se lahko v miru sprostite in uživate v čarobni poslastici s prijatelji ali družino.

Ne glede na to, ali se odločite za klasične okuse ali želite preizkusiti nove kombinacije, vas bo llaollao sladko razvajal. Pridite in se prepričajte sami, zakaj je priljubljena destinacija za ljubitelje slastnega frozen yogurta.

Llaollao je frozen yogurt številka ena v Evropi

Dobrodošli v svet čarobnega frozen yogurta. Fro-Yo, kot ga mnogi poimenujejo, s svojo kremno svežino vedno bolj osvaja srca številnih sladokuscev. Llaollao, ena največjih evropskih franšiz frozen yogurta, ponuja bogato izbiro kremne sladice vrhunske kakovosti, katero lahko s številnimi dodatki in prelivi vedno prilagodite svojemu okusu. Možnosti so neskončne!

Iz male verige prodajaln frozen yogurta na obalah Sredozemlja se je llaollao preobrazil v najbolj prepoznavnega in zaželenega ponudnika te sladice z več kot 280 prodajalnami širom sveta. Tako kot vse od samega začetka, llaollao prisega na vrhunsko kakovost vseh sestavin, ki se zlijejo v neverjetno okusno izkušnjo sladkanja. V malem lončku, velikem kozarcu ali trajnostni embalaži za s sabo – llaollao frozen yogurt vedno zadovolji prav vsak okus.