Paradiso, coffee & aperitivo bar | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Pridite na odlično kavo, kozarec dobrega vina ali pravi italijanski aperitivo. Poleg izbrane ponudbe pijač vam v Paradiso, coffee & aperitivo bar pripravijo tudi kaj izvrstnega za piknit.

Paradiso, coffee & aperitivo bar

Delovni čas
ponedeljek 10.30 - 22.00
torek 10.30 - 22.00
sreda 10.30 - 22.00
četrtek 10.30 - 22.00
petek 10.30 - 22.00
sobota 10.00 - 22.00
nedelja 15.00 - 21.00
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Kavarne in restavracije
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Kavarne in restavracije

Ste že izkusili pravi italijanski aperitivo?

Kavarna Paradiso, coffee & aperitivo bar vas popelje naravnost v središče mondenih italijanskih trgov in ulic, kjer je popoldanski aperitivo pravi trendi ritual. Posedite v prijetnem ambientu lokala z najboljšo družbo in odkrijte, kaj naredi aperitivo v Supernovi Ljubljana Rudnik zares božanski. Na meniju lokala Paradiso najdete vse najbolj priljubljene pijače za aperitivo – od grenčic ter vrhunskih vin in penin do pravih modnih koktajlov, kot so Campari in Aperol spritz ali Hugo. Kot se za aperitivo spodobi, vam postrežejo tudi male grižljajčke, jedi, ob katerih je druženje še bolj prijetno in pijača še bolj okusna. Priporočamo vse največje hite, med katerimi kraljujejo lokalni pršut, goveja bresaola ter izbor vrhunskih sirov.

Pozabili niso niti na sladkosnede duše. Sladice in torte priznanih slaščičarjev se kar nasmihajo iz sladke vitrine. Poskusite prav vse ob odlični kavi, kakavu ali drugem toplem napitku. Za zajtrk, malico med službo ali popoldansko druženje – Paradiso, coffee & aperitivo bar vas vedno razvaja z odlično gostinsko ponudbo in najbolj osvežilnimi napitki. Vabljeni na pijačo in klepet!

Paradiso, coffee & aperitivo bar razvaja vaše čute

V prijetni kavarni Paradiso, coffee & aperitivo bar se čas kar ustavi. Ambient je zasnovan tako, da boste z družbo kar najbolj uživali v izbrani ponudbi. Naj bo za popoldanski aperitivo, večerni koktajl ali dopoldansko malico s sodelavci, bar Paradiso razume, da je prav vsako druženje pomembno in težko pričakovano. Cela ekipa prijetnih natakarjev in barskih mojstrov se tako vsak dan potrudi, da bi bil vaš obisk lokala kar se da prijeten in brezskrben.