Mohito | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Bodi drzna pri svoji izbiri, obleci Mohito! Modna oblačila in modni dodatki za ženske z odločnim slogom.

Mohito

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda

Moda za vse, ki želijo izstopati. Preprosto Mohito!

Mohito je modna destinacija, kjer se srečajo vrhunski slog, kakovost in edinstvenost. Trgovina v nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik je popoln prostor za vse modne navdušenke, ki si želijo izstopati s svojim slogom.

Drznite si odkriti najnovejše modne trende v širokem izboru sodobnih oblačil. Mladostna, z igrivo energijo ulične mode nabita kolekcija obsega drugačna oblačila za vsak dan. Od modnih kavbojk do majic z izvirnimi potiski in dolgih »oversized« suknjičev, Mohito moda je več kot le beseda. Je pravo doživetje. Poiščite še elegantne obleke za posebne priložnosti, kakovostna poslovna oblačila, udobne trendi puloverje za sproščene trenutke ter trendovske hlače in krila za vsakodnevne modne podvige. Ne glede na to, ali se želite obleči za delo, zabavo ali sprostitev, Mohito ima vedno pravo kombinacijo oblačil in dodatkov za prenovo garderobe.

Izrazite svojo individualnost z Mohito modnimi dodatki, kot so elegantne torbice, modni pasovi, šali, kape ter nakit. Vedno je prava priložnost, da zablestite v vsem svojem sijaju. Poiščite ga v najnovejši ponudbi trgovine Mohito.

Mohito – ženska moda s prefinjenim okusom

Blagovna znamka Mohito je nastala za prave modne navdušenke, ki cenijo nekonvencionalno eleganco. Za ženske svobodnega duha, samozavestne, čutne in zaljubljene v življenje!

Skrbno zasnovana kolekcija modnih oblačil za ženske vključuje izbrane modne kose, ki sledijo modnim trendom in spretno lovijo ravnovesje med vedno novim modnim navdihom ter udobjem. Mohito oblačila so narejena kakovostno in so namenjena nošenju. Ne glede na to, ali si Mohito modo privoščite za posebne priložnosti ali kot udobna oblačila za vsak dan, v vsakem trenutku vam bo postregla s funkcionalnimi kroji in kakovostnimi materiali.

Blagovna znamka Mohito ima že več kot 200 trgovin v 18 evropskih državah. Znamka je del portfelja podjetja LPP, katero zastopa še znamke Reserved, Sinsay, House in Cropp.