Mass | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Mass – mesto priznanih svetovnih blagovnih znamk! Mass je evropska blagovna znamka modne, trendovske in kakovostne obutve. Pojem za kakovost obutve in pestrost ponudbe za vse okuse.

Mass

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev

Naj Mass obuje tudi vas v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik

Trgovina Mass v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik ponuja vrhunsko obutev svetovno priznanih otroških, klasičnih moških in elegantnih ženskih obutvenih blagovnih znamk. Najnovejši modni trendi vsake sezone, so vedno na voljo v Massu, kjer lahko izberete primerno obutev za vsako poslovno, vsakodnevno ali posebno priložnost. Ne glede na to, ali iščete udobne copate, natikače za na plažo, visoke pete za poslovni sestanek ali superge za vsakdan, v Massu je na voljo vse.

Trgovina Mass ponuja tudi možnost nakupa darilnih bonov v različnih denarnih vrednostih in je tako lahko odlično darilo. Obstaja tudi možnost članstva MASS klub in tako boste vedno sproti obveščeni o raznih ugodnostih in aktualnih popustih. V Massu bo zagotovo vsakdo lahko našel primerno obutev zase in to za katerokoli priložnost.

MASS – mesto priznanih svetovnih blagovnih znamk obutve in modnih dodatkov

MASS je evropska blagovna znamka modne, trendovske in kakovostne obutve. Slogan »MASS obuje tudi vas« najbolje ponazarja poslanstvo znamke, ki v svoji ponudbi prinaša obutev za vso družino, za vsako priložnost in vse letne čase. MASS že 25 let uspešno zastopa blagovne znamke svetovno znanih proizvajalcev, pa tudi lastne. V ponudbi boste našli obutev znamk Guess, Liu Jo, Replay, Tommy Hilfiger, adidas, Nike, Puma, Fila, Lacoste, New Balance, s.Oliver, Converse, Skechers, Tamaris, Mustang, Bugatti, Ciciban, Ipanema, Ara, Levi's, Calvin Klein, Caprice, Fred Perry, Vagabond, Wrangler in številne druge.

Blagovna znamka MASS je tudi sinonim za pestrost ponudbe. V trgovinah MASS lahko dobite približno 5.000 različnih modelov obutve letno, od najugodnejših, poceni čevljev do čevljev malce višjega cenovnega razreda. Pri oblikovanju ponudbe upošteva najnovejše modne zapovedi, svoj izbor pa vsako leto dopolni z novimi, priznanimi modnimi znamkami obutve.