US Polo ASSN | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Avtentične polo majice, srajce in ostala oblačila s tradicijo elegance športa. Ležerna in udobna oblačila US Polo ASSN prinašajo klasiko polo športa v sodobno modo.

US Polo ASSN

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda Nakit in modni dodatki
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda Nakit in modni dodatki

Originalne polo majice s podpisom US Polo ASSN

Klasična športna eleganca, polna življenja in avtentičnega športnega duha. Oblecite originalno polo majico v svoji najljubši barvi in postanite del zgodovine. Trgovina US Polo ASSN prinaša v Supernovo Ljubljana Rudnik najširšo izbiro polo oblačil priznane ameriške znamke. Legendarni polo igralec v logotipu znamke že na daleč odraža eleganco in prestiž vsakega modnega kosa. Poiščite ga na avtentičnih polo majicah, srajcah, pleteninah, majicah, jopah, trenirkah in ostalih modnih kosih športno-elegantne kolekcije. Oblačila in modni dodatki za moške in ženske se v novih kolekcijah lepo kombinirajo, saj vselej odražajo brezčasno eleganco uglajenega in sproščenega športnega sloga.

Obiščite prijetno trgovino in se pustite navdušiti z izjemno ponudbo znamke US Polo ASSN. Zagotovo boste v bogati izbiri barv in krojev našli svoj popoln slog za prosti čas, pisarno ali pomembno praznovanje. Ne spreglejte nogavic in modnih dodatkov, ki edinstveno dopolnijo vaš slog.

US Polo ASSN – avtentična športna moda

US Polo ASSN je modna blagovna znamka, ki je nastala in rasla s tradicijo ameriškega polo športa. Najbolj legendaren in prepoznaven modni kos, US Polo ASSN polo majica, je v osnovi bila del uniforme igralcev pola, z leti pa je prerasla v pravo avtentično modno ikono. Skozi desetletja je polo majica gradila prestiž in bila pogosto sinonim za elito in elitne športe. Kasneje se je uveljavila v različnih trendih in smereh ulične mode, danes pa jo večinoma enačimo z elegantnim športnim videzom in uglajenostjo, ki presega duh časa.

Znamka US Polo ASSN poleg originalne polo majice ponuja še srajce, puloverje, majice in druge modne kose, ki odlično dopolnjujejo športno-elegantni modni slog. Znamka skozi vsako modno kolekcijo odraža svojo bogato, več kot 100-letno tradicijo in obenem ostaja zvesta svojim ameriškim koreninam. Mnogi pravijo, da je US Polo ASSN več kot zgolj znamka, je pravo doživetje, saj v vsakem modnem kosu uteleša pravi avtentični duh polo športa. Je tudi edina znamka, ki je uradno del ameriške polo zveze USPA, kateri tudi prispeva del sredstev, ki jih znamka generira.