Vitapur | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Kakovostni izdelki za dom po ugodni ceni. Vitapur prinaša najboljšo ponudbo za spanje, kuhanje in prosti čas.

Vitapur

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom

Skrbno izbrana kakovost Vitapur navduši vsak dom

Privoščite si priljubljene blagovne znamke za dom po odlični ceni. V široki ponudbi trgovine Vitapur v nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik vas pričakajo vrhunski izdelki za kuhanje, spanje, urejen dom in prosti čas. Pravijo, da boste spali tako dobro, kot je kakovostno vaše ležišče, zato vam v Vitapurju ponujajo le najboljša ležišča Hitex iz lateksa, hladno stisnjene pene in žepkastih vzmeti. Ulezite se na pravi oblaček udobja in odkrili boste, kaj pomeni zares dobro spati. Dodajte še odličen vzglavnik, toplo odejo, pregrinjalo in kakovostno posteljnino, da bo spalnica zaživela po vašem okusu.

Domača hrana bo še bolj okusna z novo žar ponvijo, pekačem, profesionalnimi noži ter premium kuhinjsko posodo in priborom Rosmarino. Zasijte kot pravi chef in se pustite zapeljati v čare kuhanja. In to je šele začetek. Vsak obisk trgovine Vitapur razkrije še številne male zaklade za lepo urejen dom in vaše udobje. Kovčki, nahrbtniki, kopalni plašči, copati, pripomočki za čiščenje iz naravnih materialov in še več ponudbe znamk Svilanit, Kvikk, Scandinavia, NES in drugih vas pogosto razveseli po akcijski znižani ceni, otroci pa bodo zagotovo najbolj veseli kock in plišastih igrač 4Kiddo.

Vitapur – strast do boljšega bivanja

Vitapur že od leta 2005 predstavlja vodilno blagovno znamko na področju izdelkov za dom. Pod blagovno znamko Vitapur se redno razvijajo vrhunski izdelki, ki sledijo sodobnim trendom ter zagotavljajo najboljše po zelo ugodni ceni. Bogato ponudbo Vitapur lahko poiščete v 17 prodajalnah v Sloveniji ter v spletni trgovini.

Znamka Vitapur deluje pod sloganom »Passion for living«, s katerim podjetje odraža svojo strast do boljšega bivanja. Vse, kar počne, počne s strastjo in prepričanjem, da lahko kupcem ponudi le najboljše. Poslanstvo znamke Vitapur je razvijati izdelke, ki ljudem dvigujejo kakovost življenja. Vsem izdelkom v ponudbi je skupno, da so kakovostne izdelave in iz najboljših materialov. Pri podjetju Vitapur se zavzemajo za povečanje ponudbe izdelkov iz naravnih materialov in ne sprejemajo kompromisov pri kakovosti.

Ne zamudite številnih rednih akcij v trgovini Vitapur, kot so Staro za novo, Veliki sezonski popusti in Totalne odprodaje. Tako si boste zagotovili izdelke najljubših znamk še ugodneje.