Dobra hiša | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Samopostrežna restavracija in bar, kjer vedno diši po dobrem. Privoščite si sveže pripravljeno malico ali kosilo ter uživajte v slastnih dobrotah.

Dobra hiša

Delovni čas
ponedeljek 10.30 - 22.00
torek 10.30 - 22.00
sreda 10.30 - 22.00
četrtek 10.30 - 22.00
petek 10.30 - 22.00
sobota 10.00 - 22.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Kavarne in restavracije
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Kavarne in restavracije

Kjer je dobra hrana doma

Okusna, sveže pripravljena malica takoj obrne dan na bolje! V Dobri hiši vas vsak dan pričaka raznovrsten nabor svežih malic in kosil, ki bodo zadovoljili okuse tudi najbolj izbirčnih. Vam danes prija nekaj toplega domačega, morda nekaj vegetarijanskega, mesnega ali morskega? Vedno drugačen in raznolik meni samopostrežne restavracije vam bo postregel okusno in kakovostno hrano, ob kateri bodo brbončice zaploskale. Poleg dnevnih in tedenskih jedilnikov je na voljo tudi meni z redno ponudbo in bogat nabor solat iz solatnega bara.

Postrezite si z dobrotami in uživajte v vsakem grižljaju. Dobra hiša v Supernovi Ljubljana Rudnik vedno preseneti z bogatimi okusi, ne glede na to, ali želite le nekaj prigrizniti ali želite naročiti celoten obrok, od dnevnih jedi do sladice. Ob okusni hrani pa vam v Dobri hiši postrežejo tudi domač kruh ter poskrbijo za najboljšo kavo, osvežilne napitke in bogat izbor pijač.

Dobra hiša vam vedno postreže z nasmehom

Tudi, ko se vam mudi, Dobra hiša poteši lahkoto in vas napolni z dobro energijo. V prijetnem ambientu samopostrežne restavracije in bara se boste takoj počutili domače in sproščeno, kakovostna in okusna hrana pa vas bo prepričala, da se boste na malico ali kosilo vrnili znova in znova. V restavraciji se vselej trudijo, da vam obrok postrežejo v najkrajšem možnem času ter ga pospremijo s prijaznim nasmehom. Dnevno sveže malice in kosila pripravljajo tudi za vegetarijance, študentje pa lahko kosilo plačate s študentskimi boni. Restavracija je enostavno dostopna tudi z invalidskim vozičkom.