Lekarna Ljubljana | Ljubljana-Rudnik | Supernova

V Lekarni Ljubljana so stranke deležne celostne obravnave in strokovnih nasvetov ob izdaji zdravil, homeopatskih zdravil in izdelkov za ohranjanje zdravja. Vsak dan potekajo različna svetovanja, stranke pa se lahko naročijo na izbrano lekarniško storitev.

Lekarna Ljubljana

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 20.00
torek 09.00 - 20.00
sreda 09.00 - 20.00
četrtek 09.00 - 20.00
petek 09.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo Lepota
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo Lepota

V Lekarni Ljubljana v Supernovi Ljubljana Rudnik so na voljo tudi zdravila za samozdravljenje

Zavod je tudi Učni zavod za izvajanje praktičnega pouka dijakov srednje farmacevtske šole in študentov farmacevtske fakultete, poleg tega pa opravlja tudi znanstveno-raziskovalno delo s področja lekarniške dejavnosti, pod pogoji, določenimi z zakonom. Proizvodno dejavnost je opravljena v okviru Galenskega laboratorija, skupne službe pa so na sedežu Lekarne Ljubljana.

V Galenskem laboratoriju izdelujejo preko 150 izdelkov, ki so namenjeni samozdravljenju. Prevladujejo zdravila rastlinskega izvora, izdelana po predpisih farmakopej in tradicionalnih recepturah po načrtovanih tehnoloških postopkih, kot so sirupi z rastlinskimi izvlečki, zdravilni čaji, mazila in kreme, peroralni praški, svečke, vaginalne globule. Na voljo pa so tudi zdravila in medicinski pripomočki blagovnih znamk Lek, Medex, Lactacyd, Farmedica, Biopharma in mnoge druge.

Strokovni nasvet in vrhunski zdravstveni pripomočki

Poleg primarne lekarniške dejavnosti Lekarna Ljubljana izvaja splošno preskrbo prebivalstva in zdravstvenih ustanov z zdravilnimi sredstvi in sredstvi za nego, medicinskimi pripomočki, s prehranskimi izdelki in dopolnili ter poleg tega izdaja tudi veterinarska zdravila. Zaradi tega predstavljajo zelo pomemben vir najsodobnejših spoznanj o zdravilih, zdravljenju in ohranjanju zdravja. Svojo dejavnost opravljajo v 52 lekarnah in lekarniških podružnicah.

Strokovnjaki na področju farmacije v Lekarni Ljubljana svetujejo pri predpisovanju in uporabi zdravil, sodelujejo v sistemu za preprečevanje neželenih učinkov zdravil in se usposabljajo glede varnosti zdravil, ukrepanja za varno in primerno upravljanje z zdravili ter posledično zmanjševanje tveganja, zato znajo tudi ustrezno ukrepati ob sumu na neželeni učinek povezan z jemanjem zdravil, ki jih opiše pacient.