Kibuba | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Kibuba, pustolovščina na obzorju – trgovina, v kateri boste opremo zase našli vsi gorski navdušenci, ljubitelji narave in svežega zraka! Naj sije sonce, piha veter ali pada dež, z našo opremo bo vaš korak zanesljivejši.

Kibuba

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport

Odpravite se na naslednjo pustolovščino s Kibubo!

V trgovini Kibuba najdete puhovke, jakne, flise, hlače, aktivno športno perilo, majice in srajce, pokrivala, kape in rokavice ter druge dodatke. Izbirate lahko med moškimi, ženskimi in otroškimi pohodniškimi čevlji, poletno in zimsko obutvijo, nogavicami in gamašami ter dodatki. V ponudbi so tudi razni nahrbtniki, torbe in nepremočljive vreče ter rezervni deli. Pohodniška oprema zajema dereze, cepine, krplje, plazovno opremo, ledne vijake in turno opremo.

V trgovini s športno opremo Kibuba v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik je v ponudbi vse potrebno za plezanje, kampiranje in popotništvo, kolesarstvo, pohodništvo in vse ostale pustolovščine. Poleg tega so na voljo tudi očala in prehrambna dopolnila in higienski pripomočki. Možen je tudi nakup darilnih bonov, pogosto organizirajo mesečne akcije, izdelke dneva, obstaja pa tudi možnost brezplačnega vračila izdelka. Tisti, ki pridno zbirajo Kibubine storže, lahko opravljajo ugodne Kibubine kupčije, ki prinašajo ugodne popuste.

Kaj ima Kibuba za vas?

Trgovina s športno opremo Kibuba temelji na ekipi športnih navdušencev, ki se veselijo življenja, aktivnosti in pustolovščin. Vedno sledijo novostim glede sprememb na področju gorniške opreme in tehnologij, ki se uporabljajo pri proizvodnji opreme. Na podlagi bogatih lastnih izkušenj ter širokega tehničnega znanja vam bodo pomagali najti primeren kos športne opreme in to točno takega, kot ga potrebujete.

V njihovem timu najdete: nominacijo za zlati cepin, dva gorska vodnika, nekaj inštruktorjev plezanja, popotnike, dva inštruktorja soteskanja, dva doktorja znanosti, kvalificiranega gorskega reševalca, nekaj alpinističnih inštruktorjev, starše najmlajših pustolovcev, nekaj reševalcev s psi, enega vojaka, enega od 16 najboljših fotografov na svetu (v svoji kategoriji), 6. mesto na državnem tekmovanju v downhill spustu s kolesom. Zato lahko resnično zaupate njihovemu tehničnemu znanju.