Okulisti & optika Morela | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Široka izbira okvirjev za očala, strokovno znanje in individualno svetovanje. V optiki Morela s predanostjo skrbijo za dober vid in zdravje vaših oči.

Okulisti & optika Morela

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Očala, s katerimi izstopate iz povprečja

Dobrodošli v svet očal Morela. Butična optika v nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik prinaša prefinjenost in najnovejše trende pri izbiri očal. Ne glede na to, ali iščete kakovostna dioptrijska očala ali sončna očala, pri Moreli boste našli svoj slog. Široka izbira unikatnih okvirjev bo navdušila tudi izbirčne modne privržence, največja prednost optike Morela pa je zagotovo strokovni kader, ki se vam bo individualno posvetil in vam svetoval pri izbiri očal ter težavah z vidom.

V elegantnem ambientu optike bo izbira očal še bolj prijetna. Pomerite najnovejše kolekcije očal priznanih blagovnih znamk ter se odločite za tista očala, ki se lepo podajo vašemu obrazu in slogu. V optiki Morela lahko opravite tudi pregled oči na najsodobnejših napravah ali pridete na brezplačen informativni posvet za lasersko odpravo dioptrije pri izkušenih okulistih Morela. Če že imate naročilnico za očala vašega okulista, lahko pri Moreli naročite kakovostna korekcijska očala na recept in izkoristite ugodnosti iz zavarovanja. Ne pozabite se včlaniti v program Moja Morela, ki vam prinaša brezplačne kontrole vida, servisiranje očal ter posebne ugodnosti in popuste za člane.

Okulisti & optika Morela poskrbijo za zdravje vaših oči

V Moreli že več kot 20 let s predanostjo skrbijo za dober vid in zdravje oči svojih strank. Vsako leto v svojih optikah in očesnih centrih pomagajo več kot 15.000 strankam do boljšega vida, bodisi s kakovostnimi korekcijskimi očali ali operacijami za odpravo dioptrije in drugih očesnih težav. Kakovost svojih storitev gradijo na znanju, izkušnjah in najsodobnejši tehnologiji.

V Moreli razumejo, da je iskanje popolnih očal lahko zamudno, naporno ter pogosto brez pravega strokovnega nasveta. Zato se trudijo, da bi bila izkušnja v optikah Morela čim bolj sodobna in brezhibna. Z urejenostjo in opremljenostjo prostorov, ki omogočajo pregled oči na najsodobnejših napravah ter zagotavljajo prijetno počutje in zasebnost pri izbiri očal, sledijo visokim ciljem glede celovite in kakovostne skrbi za vid in očesno zdravje. V optikah Morela si lahko izberete očala z dioptrijo ali sončna očala priljubljenih blagovnih znamk, kot so Cartier, Bvlgari, Gucci, Saint Laurent Maxmara, Michael Kors, Oakley, Prada, Persol, Ray Ban, Tom Ford, Vogue in številne druge. S podporo očesnih centrov Morela pa se lahko dioptrije in težav z očmi znebite za vedno, saj vam s priznanimi okulisti ponujajo tudi lasersko operacijo vida in druge operacije na očeh.