Segafredo | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Segafredo Espresso Ljubljana – okus, priprava in kultura pravega italijanskega espressa.

Segafredo

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Kavarne in restavracije
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Kavarne in restavracije

Servizio e qualità – najkakovostnejše storitve za stranke

Prepoznavnost blagovne znamke Segafredo Zanetti, profesionalno prodajno osebje, strokovno svetovanje in odlična kakovost blagovne znamke Segafredo so zagotovilo za uspeh na področju slovenskega gostinstva. Segafredo Zanetti stavi na zanesljivo direktno prodajo v gostinstvu in tako zagotavlja pravočasno storitev dobave vključno s strokovnim svetovanjem. Podjetje ima tudi IFS certifikat s katerim dokumentirajo varnost in kakovost blagovne znamke Segafredo Zanetti.

Da bi bilo mogoče uživati okuse in občutke pravega italijanskega espresso Bara tudi v Sloveniji, v Ljubljani v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik deluje edini pravi Segafredo Zanetti Espresso. Trenutno je v Sloveniji 1 Segafredo Zanetti Espresso bar, v svetu pa je ta koncept uspešno postavljen v več kot 500 krajih. Osnovno načelo Segafredo Zanetti podjetja se glasi: Servizio e qualità - storitve najvišje kakovosti za naše stranke.

Pravi italijanski okus

Massimo Zanetti je leta 1973 ustanovil danes svetovno znano podjetje Segafredo Zanetti, katerega delovanje je bilo sprva omejeno na območje Italije, a je že zelo kmalu postalo vodilno na področju gastronomije. Svoje dejavnosti je podjetje razširilo tako na prodajo končnemu potrošniku, kot tudi na grosistično prodajo s ciljem, da s časom osvoji tudi mednarodne trge. Danes je Segafredo Zanetti z več kot 70.000 strankami in 50 milijoni skodelic popite kave na dan vodilni ponudnik nezamenljivega espressa v Italiji in tudi širom sveta. 

Segafredo Zanetti je del skupine Massimo Zanetti Beverage Group, njegov trajnostni cilj pa je ponuditi izdelek z garancijo kakovosti od kavnega zrna do skodelice kave. Segafredo Zanetti je poleg tega tudi edini ponudnik kave na svetu, ki ima pod lastnim nadzorom celoten cikel proizvodnje, od pridelave surove kave vse do priprave kave, ter kontrolo kakovosti.