Peek & Cloppenburg | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Peek & Cloppenburg je koncept, ki zajema vrhunsko kvaliteto in kreacije največjih imen iz sveta modne industrije. Kolekcija zajema oblačila za prosti čas ter ostale poslovne in svečane priložnosti.

Peek & Cloppenburg

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda

Izberite svojo modno kombinacijo v Peek & Cloppenburg

Sortiment družbe Peek & Cloppenburg obsega modo za vso družino za vsako priložnost—od prostega časa, poslovnih dogodkov do zabave. Tu najde vsaka stranka nove najljubše kose oblačil, ki poudarijo njen individualni videz. Podjetje upravlja mednarodne vrhunske blagovne znamke iz vseh modnih segmentov in cenovnih razredov. S skrbno izbranim sortimentom družba Peek & Cloppenburg narekuje trende in navdihuje svoje stranke.

V poslovalnici Peek & Cloppenburg v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik boste našli najkvalitetnejša oblačila, ki sledijo najnovejšim svetovnim modnim trendom. V ženskih in moških kolekcijah lahko najdete poslovna in vsakodnevna oblačila. Na voljo so majice, bluze, hlače, jeans, jakne, bunde, spodnje perilo in nogavice, razni modni dodatki in obutev. Vsako leto so na voljo tudi sezonski popusti, ki naredijo modne kose še bolj dostopne vsakomur.

Kreacije priznanih modnih oblikovalcev za vse priložnosti

20. aprila 1900 sta nizozemska trgovca Johann Theodor Peek in Heinrich Anton Adolph Cloppenburg v nemškem mestu Düsseldorf ustanovila »Peek et Cloppenburg GmbH«. Kmalu po ustanovitvi podjetja sta odprla prvo trgovino v središču Düsseldorfa. James Cloppenburg, sin enega od ustanoviteljev pa je že naslednje leto v Berlinu odprl drugo trgovino tega podjetja. Danes je Peek & Cloppenburg mednarodna veriga trgovin z oblačili na drobno, upravljata pa jo dve ločeni in neodvisni podjetji, Peek & Cloppenburg KG Düsseldorf in Peek & Cloppenburg KG Hamburg. 

K podjetju sodijo poleg nakupovalnih hiš Peek & Cloppenburg tudi specializirane trgovine z moškimi oblačili ANSON‘S, trgovine blagovne znamke REVIEW ter spletne trgovine. Družba International Brands Company oblikuje, proizvaja in prodaja svoje blagovne znamke in druge znamke Peek & Cloppenburg, s katerimi podjetje svojemu obsežnemu sortimentu vrhunskih blagovnih znamk daje še dodatno osebni pečat.