Dober pek za dober tek | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Pekarna Dober pek – Za dober tek vas ves dan pričakuje s ponudbo svežih rogljičkov, pisanih donutov, odličnih kruhov, s slastnimi svežimi picami, sendviči in odlično kavico.

Dober pek za dober tek

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Kavarne in restavracije
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Kavarne in restavracije

Najboljši pek!

Pekarna Dober pek – Za dober tek se nahaja tik ob vhodu v Nakupovalni center Supernova Rudnik. V ponudbi ima vsak dan sveže pekovske dobrote, ki so lahko odlična malica med nakupovanjem. Poleg tega pa ponuja tudi kavo in čaj, ki so na voljo tudi v posebnih ponudbah kot kombinacije po zelo ugodnih cenah. Več vrst čajev in kave je na voljo v kombinaciji s sladkimi ali slanimi prigrizki.

Vedno hrustljav hruh in sveže pecivo

V ponudbi so dnevno svež kruh, sendviči, rogljički, različne vrste pic, burek pa tudi pecivo kot so premium muffini z okusom slane karamele ali mango cheesecake. Sladka posebnost so pisani donuti in francoski makroni. Pekarna ima med novejšimi v ponudbi tudi pekovske izdelke iz tatarske ajde, črne in rdeče leče ter kurkume. Pečejo tudi kruh iz vrste durum semolina – z organsko špinačo, rdečo peso, kurkumo in z aktivnim ogljem – naravno in brez aditivov.