Dober pek za dober tek | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Pekarna Dober pek – Za dober tek vas ves dan pričakuje s ponudbo svežih rogljičkov, pisanih donutov, odličnih kruhov, s slastnimi svežimi picami, sendviči in odlično kavico.

Dober pek za dober tek

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Kategorija
Kavarne in restavracije
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Kategorija
Kavarne in restavracije

Najboljši pek!

Pekarna Dober pek – Za dober tek se nahaja tik ob vhodu v Nakupovalni center Supernova Rudnik. V ponudbi ima vsak dan sveže pekovske dobrote, ki so lahko odlična malica med nakupovanjem. Poleg tega pa ponuja tudi kavo in čaj, ki so na voljo tudi v posebnih ponudbah kot kombinacije po zelo ugodnih cenah. Več vrst čajev in kave je na voljo v kombinaciji s sladkimi ali slanimi prigrizki.

Vedno hrustljav hruh in sveže pecivo

V ponudbi so dnevno svež kruh, sendviči, rogljički, različne vrste pic, burek pa tudi pecivo kot so premium muffini z okusom slane karamele ali mango cheesecake. Sladka posebnost so pisani donuti in francoski makroni. Pekarna ima med novejšimi v ponudbi tudi pekovske izdelke iz tatarske ajde, črne in rdeče leče ter kurkume. Pečejo tudi kruh iz vrste durum semolina – z organsko špinačo, rdečo peso, kurkumo in z aktivnim ogljem – naravno in brez aditivov.