ManiPediSpa | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Manikura, pedikura in kozmetični salon s kakovostno storitvijo v trendi ambientu ─ ManiPediSpa.

ManiPediSpa

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota

Uredite se v ManiPediSpa v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik 

Kozmetični salon ManiPediSpa v Supernovi Ljubljana Rudnik ustreza visokim standardom čistoče in higiene ter redno izobražuje svoje kozmetičarke, ki pri svojem delu uporabljajo izredno kvalitetne materiale in blagovne znamke, zato salon ponuja najbolj kakovostne storitve. Ponudba zajema več kot 60 različnih storitev za roke, noge, obraz in telo ter pester izbor kozmetičnih in negovalnih izdelkov za domačo uporabo. 

ManiPediSpa zagotavlja brezplačno in varovano parkirišče, da se boste lahko brezskrbno sprostili in morda združili prijetno s koristnim. Kozmetični salon ima na voljo tudi darilne bone v poljubni vrednosti, svojim zvestim strankam pa ob 12. obisku podarijo popust v vrednosti 15€ na vse storitve. Poskrbite za svoje dobro počutje tudi med nakupovanjem in si v ManiPediSpa privoščite najljubši tretma!

Poleg obiska salona lahko greste po nakupih in združite prijetno s koristnim!

Podjetje ManiPediSpa je leta 2009 ustanovila Irena Silič Torkar, dipl. oec in kozmetik in nekaj let kasneje zasnovala blagovni koncept kozmetičnega salona, ki je bil prvi tako imenovani »open space« salon, kjer se manikira in pedikura izvajata v istem prostoru. Ekipo zaposlenih sestavljajo visoko usposobljene kozmetičarke, ki so izjemno talentirane in znajo ustreči željam strank in jim obenem tudi strokovno svetovati, kar ponese njihove storitve na zelo visok nivo. 

V salonu ManiPediSpa poskrbijo za nego vaših rok in telesa z izbranimi vrhunskimi tretmaji, ki so na voljo po zelo dostopnih cenah. V ponudbi za skrb za vaše zdravje in nego telesa lahko izbirate med sledečimi storitvami: klasična manikira, trajni lak – gelish, podaljševanje nohtov z gelom, pedikura, depilacija s toplimi voski, nega obraza in izdelki za domačo nego obraza, različne masaže glede na potrebo, podaljševanje trepalnic, japonska metoda vrisovanja obrvi in diamantni piling.