Bottega Verde | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Strast do kozmetike, narava in ženska lepota so rdeča nit Bottega Verde; kozmetične linije, ki ji dnevno zaupa 6 milijonov žensk.

Bottega Verde

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota

Bottega Verde ponuja odlično razmerje med kakovostjo in ceno

Pri Bottega Verde je narava je na prvem mestu, zato posluje na okolju prijazen način in spoštuje naravo. Bottega Verde uporablja ekskluzivne patente in odkriva inovacije v laboratoriju za raziskave in razvoj, pri proizvodnji pa uporabljajo najnovejše tehnologije. Vsak proces pa je strogo kontroliran in certificiran s sistemom ISO 9002. Podjetje daje velik poudarek na kakovost in zadovoljstvo svojih strank, poleg tega pa zagotavlja, da izdelki vsebujejo naravne sestavine, ki niso bile nikoli testiranje na živalih.

Proizvodi Bottega Verde navdušujejo predvsem ženske, ki s posebno pozornostjo negujejo svoje telo in dajejo poudarek predvsem na kakovost kozmetičnega proizvoda ter na naravne sestavine v izdelkih. V poslovalnici Bottega Verde v Supernovi Ljubljana Rudnik lahko izbirate med izdelki za telo, obraz, lase, stopala, dišavami, make up-om, izdelki z UV zaščito, izdelki za nego otroške kože, na voljo pa je tudi moška kolekcija kozmetičnih proizvodov.

Italijanska naravna kozmetika za aktivne ženske

Blagovna znamka Bottega Verde izhaja iz Italije, natančneje iz majhnega Toskanskega mesteca Pienza, ki je znano po svojem naravnem bogastvu, umetnosti in kulturi. Podjetje je pričelo s svojim delovanjem leta 1972 kot manjša obrt z zelišči, kmalu pa je nadaljevalo s proizvodnjo in prodajo naravne kozmetike in danes šteje že več kot 400 trgovin v  Italiji in nekaj več kot 50 po celem svetu. Bottega Verde je uradno št. 1 naravna kozmetika v Italiji.

Bottega Verde je vrhunska blagovna znamka italijanske kozmetike za aktivne ženske, ki so ljubiteljice narave. Prednosti blagovne znamke so tradicija, kakovost, številne inovacije in patenti. Produkt vsega tega je več kot 800 različnih izdelkov in več kot 300 certificiranih naravnih aktivnih sestavin, ki sestavljajo pestro ponudbo originalnih proizvodov za nego telesa, obraza, las, in ličil, ki ustrezajo potrebam vsake ženske.

Novice
Sodelujte
Nagradna igra Bottega Verde
8. maj 2024

Ob praznovanju 10 let Bottega Verde v Sloveniji sodelujte v nagradni igri in osvojite vikend paket za 2 osebi na dvorcu Pallazo Massaini.

Več o nagradni igri >