New Yorker | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Podjetje New Yorker sodi med vodilna podjetja na področju mode za mlade v Evropi z več kot 1000 poslovalnicami v več kot 40 državah. Nudi aktualno modo trendovsko osveščenim strankam.

New Yorker

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda

Izberite svoj modni slog v trgovini New Yorker 

Zaradi zelo ugodnih cen in modernih ter privlačnih dizajnov se New Yorker uvršča med priljubljene trgovine mladih ljubiteljev mode. Preverite novo kolekcijo hlač, majic, suknjičev, oblek, čevljev in modnih dodatkov in ustvarite lasten trendovski modni slog, ki vam najbolje pristoji. Za prav vsako priložnost lahko najdete popolna oblačila in jih dopolnite z dodatki New Yorker in zagotovo boste zasijali kamorkoli se boste odpravili.

Na policah trgovine New Yorker v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik najdete kose oblačil, ki so nepogrešljivi v omari vsakega ljubitelja mode, ki sledi najnovejšim trendom. Zato lahko v New Yorkerju najboljše oblikujete svoj stil in poiščete hlače, majice, suknjiče in obleke ter številne modele torb, denarnic. New Yorker moda je zasnovana tako, da se popolnoma prilega tako moškim kot ženskim oboževalcem najnovejših modnih zapovedi.

Včeraj na modni stezi – danes že v trgovini New Yorker

Nemška modna hiša New Yorker je zagotovo eno vodilnih modnih podjetij za mlade v Evropi, ki svoji ciljni skupini (od 19 do 39 let) ponuja modne kolekcije visoke kakovosti in po ugodnih cenah. Oblikovalci poskrbijo, da stranke v trgovinah čakajo najnovejši modni trendi, ne le oblačil, temveč tudi modnih dodatkov in spodnjega perila.

Na prodajnih policah New Yorkerja vas čaka pestra izbira blagovnih znamk, kot so Amisu, Smog, Fishbone, Fishbone Sister, Censored (spodnje perilo) in Accessories (modni dodatki). New Yorker vas obleče od glave do pet za vsako priložnost – v poslovnem svetu ali na zabavah ob koncu tedna.