Vučko copati | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Ni ga čez junaka, ki udobno koraka.

Vučko copati

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev

Največja izbira copat na enem mestu

Naše prodajno mesto je pravo mesto, kjer boste našli copate za vso družino, ki bodo zadovoljili tako vaše potrebe po udobju kot tudi estetskem izražanju. Naša ponudba je zasnovana tako, da zajame vse starostne skupine in različne priložnosti. Ne glede na to, ali iščete mehke copate za sproščene trenutke doma, trpežne modele za šolske dni ali pisane, zabavne motive za v vrtec, smo tu, da zadovoljimo vaše želje.

Izpostavljamo se po najvišji kakovosti materialov, ki so skrbno izbrani za zagotavljanje trajnosti in udobja. Naši copati so oblikovani z namenom, da vam nudijo oporo in udobje skozi ves dan. Verjamemo, da udobna obutev pripomore k boljšemu počutju in uživanju v vsakdanjih trenutkih.

In kdo smo mi?

Vučko d.o.o. je družinsko podjetje s 40 letno tradicijo. Naša zgodba sega v leto 1983, ko so na šivalnem stroju, postavljenem v kuhinji nasproti štedilnika, nastali prvi copati. Tudi prvi par pridnih rok kmalu ni zmogel več vsega dela sam, zato je tudi ta par kmalu dobil pomoč še enega para, pa še enega … sedaj se lahko pohvalimo s številnimi zaposlenimi, ki pomagajo pri izdelavi in prodaji copat, ter se trudijo razvijati podjetje Vučko še naprej.

Kvaliteta, raznolikost in estetska dovršenost na vsakem koraku je temeljno vodilo našega podjetja. Izpod pridnih rok naših šivilj prihajajo copati za ljudi vseh starosti in obeh spolov. Vsako leto svojemu asortimentu izdelkov dodamo kakega novega. Trudimo se, da so copati narejeni iz kvalitetnih materialov, dopadljivih barv in vzorcev.