Vučko copati | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Dobrodošli v svet copat, kjer kraljujeta kakovost in pisana radovednost. Vučko vam nudi vrhunske copate za šolo in vrtec ter najbolj udobne copate za doma.

Vučko copati

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 22.00
torek 09.00 - 22.00
sreda 09.00 - 22.00
četrtek 09.00 - 22.00
petek 09.00 - 22.00
sobota 08.00 - 22.00
nedelja 10.00 - 22.00
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev

Največja izbira copat na enem mestu

Posebni copati, ki jih ne boste želeli sezuti. Vučko je že dolga leta sinonim za kakovost in najboljše usnjene copate za vse starosti in okuse. Na prodajni stojnici v nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik vas bo vedno znova navdušila široka izbira mehkih copat za otroke in odrasle. Usnjeni šolski copati z nedrsečim podplatom, otroški copati za vrtec, udobni domači copati in unikatni usnjeni copati ustvarjajo odlično ponudbo copat Vučko. Poleg klasičnih modelov copat iz usnja, pa vam Vučko ponuja tudi tople zimske krznene copate in copate iz tekstila, ki so še posebej mehki in lepo objamejo stopalo.

Med nakupi za šolo, pripravami na prvi obisk vrtca ali kot odlična ideja za darilo, Vučko copati so vedno prava izbira. Odkrijte raznoliko paleto barv in vzorcev nove kolekcije ter poiščite popolne copate za vas ter za vaše otroke.

Vučko – vsem dobro poznani usnjeni copati slovenske izdelave

Skorajda ni Slovenca, ki ne bi že slišal za kakovostne šolske copate Vučko. Vučko d. o. o. je družinsko podjetje, ki se je iz male delavnice v Škofji Loki, kjer so leta 1983 nastali prvi Vučko copati, razvilo v priljubljeno in iskano blagovno znamko copat za šolo in dom. Za copate Vučko so značilne razigrane pisane barve ter unikatni modeli, ki zagotovijo udobje na vsakem koraku, izdelani pa so iz usnja, tekstila ali krzna.

Še posebej ponosni so na usnjene šolske copate, ki nogi omogočajo, da diha, so trpežni in se ne obrabijo tako hitro. Usnjeni copati Peka so leta 2022 zmagali na testu Zveze potrošnikov Slovenije v kategoriji usnjenih šolskih copat, saj so se uvrstili na sam vrh kakovosti med izdelki, ki so na voljo na slovenskem trgu.

Copate Vučko lahko kupite na prodajnih mestih v različnih nakupovalnih centrih po Sloveniji, med drugim tudi v Supernovi Ljubljana Rudnik in Supernovi Novo mesto.