A1 Azur Mobil | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Odlične cene in najnovejši modeli mobilnih telefonov, najboljše cene zasebnih in poslovnih storitev, pogoste akcije in super signal so tisto, zaradi česar je A1 eden najboljših zasebnih mobilnih operaterjev v Sloveniji.

A1 Azur Mobil

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Tehnika
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Tehnika

Ostanite povezani z A1 v Supernovi Ljubljana Rudnik

Pri A1 zagotavljajo najhitrejše mobilno omrežje 4G/LTE za kar 98 % slovenskega prebivalstva. Poslovalnica A1 v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik je pooblaščeno prodajno mesto, poleg tega pa je na voljo tudi plačilni avtomat. A1 ponuja različne naročniške in predplačniške mobilne pakete, storitve v tujini in dodatne storitve. Na voljo pa so tudi TV paketi in dodatne televizijske storitve in programske rešitve.

A1 v Supernovi Ljubljana Rudnik v ponudbi zajema mobilne aparate Android in iPhone, tablične računalnike in dodatke za telefone. Ob nakupu mobilnega, fiksnega ali Smart Home interneta, A1 omogoča tudi zaščito za spletno varnost za vedno brezskrbno brskanje po internetu. Različni TV paketi pa vam ponujajo možnost mobilne ali fiksne televizije, obsežne programske sklope, možnost časovnega zamika in druge dodatne TV rešitve.

Pri A1 vas čakajo edinstvena doživetja v digitalnem svetu

A1 Slovenija je vodilni zasebni ponudnik celovitih komunikacijskih storitev v državi. Na trgu je prisoten že od leta 1999, takrat je na slovenski trg vstopil kot prvi zasebni mobilni operater. S 700.000 zvestimi uporabniki v Sloveniji, na trgu ohranjajo svojo vodilno pozicijo že vrsto let. A1 Slovenija konstantno razvija nove napredne komunikacijske rešitve, ki ustrezajo spreminjajočim se potrebam uporabnikov tako, da se lahko ti povezujejo v vseh trenutkih svojega življenja.

A1 Slovenija je v celoti last mednarodne telekomunikacijske skupine A1 Telekom Austria Group. Predstavlja pomemben del vodilnega ponudnika digitalnih storitev in komunikacije v državah srednje in vzhodne Evrope z več kot 24 milijoni uporabnikov v osmih državah in več kot 17.500 zaposlenimi, od teh 500 v Sloveniji. Skupina je evropska enota družbe América Móvil, ki je tretji največji ponudnik brezžičnih storitev v svetovnem merilu.